• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
1.796,00
1.996,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Double River - sort
  Outlet
  Asalvo
  Double River - sort
  1.996,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Tvilling klapvogn henry - grå
  Outlet
  Asalvo
  Tvilling klapvogn henry - grå
  1.796,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Søskendevogne

Hvad er søskendevogne?

En søskendevogn er en vogn, som har plads til to børn. Søskendevognene er perfekte til dem, som har fået tvillinger, eller til dem, som har fået børn med få års mellemrum. Hvad enten de sidder ved siden af hinanden eller foran hinanden, så sikrer vognen, at du nemt og bekvemt kan have begge børn med på tur Det er uanset, om i skal ud at handle, eller I skal have en hyggelig eftermiddag på legepladsen. Fordelene ved at købe en søskendevogn, når man har to børn tæt på hinanden er, at man har mulighed for at give begge børn en pause Det kan være, de trænger til en lur eller bare skal hvile benene. Søskendevogne gør det også nemmere for dig at nå alle hverdagens gøremål, selvom du har to børn med dig rundt. Søskendevognene har nemlig masser af plads til begge børn, så du kan så let som ingenting have begge hænder fri, samtidigt med at du klarer fx dagens indkøb. 

    

Kært barn har mange navne 

Søskendevogn, tvillingevogn, duovogn. Ja, kært barn har mange navne. Nogle gange kan det være svært at se, hvorfor de hedder noget forskelligt. Søskendevogn bruges ofte om de vogne, hvor børnene sidder foran hinanden. Vognene er særligt velegnede til søskende, fordi det ene sæde ofte er lidt større end det andet, og vognen passer derfor godt til børn med forskellige aldre. Tvillingevogn bruges mest, når man snakker om vogne, hvor børnene sidder ved siden af hinanden. De er særlig velegnede, når man har fået tvillinger, da man her kan have begge børn med på en gang. Duovogn er lidt af en fælles betegnelse. Duovogn betegnelsen bruges også, når man kan justere bredden, så vognen både passer til et barn og to børn. Ellers bruges den, når man kan skifte de forskellige siddedele ud, så du både kan have et barn, som ligger, og et som sidder. Er du i tvivl om, hvilken type søskendevogn, tvillingevogn eller duovogn, du skal vælge, sidder kundeservice som altid klar til at hjælpe dig i røret. 

    

Opfylder vognen dine behov? 

Når du køber en vogn, hvad enten det er en søskendevogn eller en almindelig klapvogn til et barn, så er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad vognen skal bruges til. Forstiller du dig, at I skal på lange cykelture med begge børn? Eller måske bare cykle engang imellem? Skal børnene med på løbetur? Søskendevogne fås i mange forskellige størrelser og varianter. Der er fx modeller af søskendevogne, som er ideelle til den aktive familie, som er super terrængående. Der findes også modellen, der nemt kan klappes sammen og smides op i bilen til dem på farten. Vi har også et stort valg af babylifte, til din vogn.  

   

Kom ud og hør mere om søskendevogne 

Du skal være velkommen til at komme ud i vores Pixizoo Butik, hvor du kan opleve forskellige typer søskendevogne. Vores personale står altid klar til at svare på spørgsmål. Tag gerne dine børn med, så kan I sammen prøve og undersøge, hvilken type vogn, der lever op til lige netop jeres ønsker og behov i hverdagen eller på ferien. Hos Pixizoo har vi altid de samme priser i butikken, som dem vi har på nettet. Husk! Vi har fri fragt ved køb over 699,-!