Crazy Days - Vanvittige priser

Autostol m. drejefunktion

Autostole med drejefunktion er en rigtig god investering, da dit barn kan bruge stolen i mange år. Det geniale ved en autostol med drejefunktion er, at den er vendbar, så stolen både kan være fremadvendt og bagudvendt. Desuden er en stol med denne drejemekanisme meget mere behagelig at benytte for dig som forældre.  Vi har autostole med drejefunktion fra anerkendte mærker som Cybex, Britax og Maxi-Cosi.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er en autostol med drejefunktion?

Der findes et stort udvalg af autostole, og det kan være vanskeligt at gennemskue hvad man skal vælge. En autostol med drejefunktion, også kaldet en drejbar autostol, kan både være bagud- og fremadvendt. Der findes mange varianter inden for denne kategori. Til en start, er det vigtigt at pointere, at en autostol med drejefunktion KUN kan bruges i nyere biler med ISOFIX systemet. 

En autostol med drejefunktion kan enten placeres, så den vender bagud eller fremad. Nogle af modellerne har også 360° graders rotation, hvilket giver stolen en bedre brugervenlighed. De ældre bagudvendte autostole er ikke ergonomiske for din ryg. Det har de nye innovative autostole med drejefunktion taget højde for. Takket være den smarte drejemekanisme slipper du for at vride din krop, når du skal tage dit barn ind og ud af bilen.

Tag også et kig på vores udvalg af bagudvendte eller fremadvendte autostole her.

  

En autostol med drejefunktion er en god investering

Det geniale ved en autostol med drejefunktion er, at den kan bruges i mange år. Køber du en autostol med drejefunktion, er det derfor en god investering. Det er forskelligt, hvor mange år du kan bruge autostolen, for det kommer an på, hvilken type du vælger. De fleste drejbare autostole kan bruges fra barnet er nyfødt til barnet er omkring fire år. Der er også modeller, som kan bruges til et andet aldersspænd. Når du køber en autostol er det altid vigtigt, at du vælger en, der passer til dit barns højde/vægt, så dit barn er bedst sikret i tilfælde af kollision. 

  

Sikkerhed og kvalitet i topklasse

Udover brugervenlighed og langtidsholdbarheden, kan disse autostole indstilles på mange måder, der gør, at dit barn er sikret den bedste sikkerhed og komfort. Dit barn sidder sikkert og er godt beskyttet i en autostol med drejefunktion, da autostole fra mærker som Cybex og Maxi-Cosi kan justeres, så selen og nakkestøtten passer perfekt til dit barns højde. Desuden kan stolene justeres i forskellige positioner, så dit barn sidder så behageligt som muligt. De kan bl.a. justeres efter, om dit barn er vågent og sidder op, eller om dit barn ligger ned og sover. Uanset hvilken drejbar autostol du vælger, så er du sikret en topsikker og komfortabel autostol, når du handler hos Pixizoo.

  

Stort udvalg af drejbare autostole

Vi har et stort sortiment af autostole med drejefunktion hos Pixizoo, så du finder med garanti en, der er den rigtige for dig. Lever autostolen ikke op til dine forventninger, og er varen ubrugt, i original emballage og findes stadig i vores sortiment, kan du benytte dig af vores 14 dages returret.