• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

5 gode apps til gravide og kommende forældre

Har du svært ved at finde rundt i junglen med graviditets apps? Der er meget at holde styr på under en graviditet, og vi har derfor testet nogle af de mest populære apps, for at finde ud af hvilken der er den rette for dig. Uanset om du har brug for guides til træning, gode råd til fødslen eller noget helt tredje, så findes der en app til det! Læs herunder vores guide til de bedste apps til at holde styr på din graviditet gennem alle 9 måneder.


LÆS OGSÅ: Graviditetstest for nybegyndere


Preggers: Følg med i barnets udvikling

Preggers er en app, der er udviklet i samarbejde med jordemødre. Du kan følge med i barnets udvikling, og så er den fyldt med masser af gode værktøjer, som f.eks. tjeklister, gode råd til mad og træning og en masse gode tilbud til kommende forældre. App’en kan fortsat bruges de første par år efter du har født, hvor den guider dig igennem hverdagen med en nyfødt.PregLife: Følg både mor, barn og partner

I PregLife kan du blandt andet følge hele barnets udvikling fra første positive test og helt frem til fødslen. I app'en kan du også følge mor og partner, hvor de kommer med gode råd til de bekymringer og udfordringer man kunne have på det bestemte tidspunkt i graviditeten. App’en har en nem og overskuelig oversigt over, hvor langt du er henne og hvor lang tid du har tilbage. Den viser hvordan barnet ser ud i moderens mave samt hvad der er nyt med barnets udvikling. Den er fyldt med brugbare artikler og værktøjer, som du kan bruge i hele graviditeten og efter fødslen.


LÆS OGSÅ: Gravid? Se 12 tidlige tegn på graviditet.


FAR: Til dig der snart skal være FAR

Kender du en far, som leder efter en app han kan bruge under partnerens graviditeten? Denne app erudviklet til, at far kan følge med i barnets udvikling og giver ham gode råd til livet med baby. I app'en kan far følge graviditeten uge for uge, få gode råd til at være en god fødselshjælper samt guides tilbleskift, pottetræning, babyudstyr og træning med baby.
Reshopper: Secondhand til børn, mor og bolig.

Reshopper er Danmarks største marketplace for børnefamilier, hvor du har mulighed for at shoppe secondhand til børn, mor og bolig. App’en har mere end 2 mio. aktive annoncer, hvor du kan finde alt fra barnevogne og børnesenge til vugger, pusleborde og højstol. Reshopper har et samarbejde med Bring, som har gjort det sikkert og simpelt at både sende og modtage pakker med deres fragt- og betalingssystem.LÆS OGSÅ: 9 råd til at undgå morgenkvalme.


Gravid med Diabetes: Hvad skal du være ekstra opmærksom på?

Hvis du er gravid med diabetes er der nogle ting du skal være ekstra opmærksom på i en graviditet - og dér er denne app uundværlig. Man får forskellige vejledninger til, hvordan du skal forholde dig til insulin, kost m.m. Den er udviklet af eksperter fra Rigshospitalet og bliver ofte opdateret med ny viden.
Ved du ikke helt hvad du mangler at købe inden baby kommer? Så vil vi anbefale jer at se vores tjekliste til babyudstyr. Er du nået der til i graviditeten, hvor tøjet begynder at stramme, så kan du undersøge vores udvalg af ventetøj. Og så ønsker vi held og lykke med den kommende familieforøgelse!