3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Børnemøbler

Trænger børneværelset til en makeover? Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af de fineste børnemøbler fra kendte brands som By KlipKlap, Tiny Republic, Sebra, Cam Cam Copenhagen og mange flere.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Sengetid for de mindste

En børneseng er et fast inventar på børneværelset og hos Pixizoo finder du et stort udvalg til dit barn. Vi tilbyder kvalitets børnesenge fra bl.a. Sebra, Tiny Republic, Done by Deer, Cam Cam, Leander, Baby Dan mm. Da du ofte kan mangle plads til opbevaring på dit barns værelse, kan du med fordel vælge en tremmeseng, hvor der er plads til opbevaringskasser under. Ønsker du at dit barn skal kunne bruge sengen i flere år, anbefaler vi, at du vælger en seng, som kan justeres i forbindelse med at dit barn vokser. Vælg derfor evt. en tremmeseng, som kan laves om til en juniorseng senere hen.

  

Se fx sengen fra Sebra, som vokser med dit barn, da du kan justere sengens bund helt op til 155 cm. Da en seng godt kan være et stort og lidt kedeligt møbel på børneværelset, kan du altid tilføje nogle accessoires som passer til netop dit barn. Se vores fine udvalg af sengetøj her. En sengehimmel er også med til at give en rolig stemning på børneværelset og hos os finder du dem i utallige farver. Nogle forældre vælger at lade deres barn sove i en tremmeseng fra begyndelsen af, hvor andre forældre finder en tryghed ved at anvende en babynest i sengen, for at barnet føler sig mere tryg i den store seng. Yderligere kan I som forælder anvende en vugge til jeres barn, hvis i synes at en børneseng bliver for stor i starten.

  

Et kreativt område med legekøkken, legemad og tipi telte

Børn elsker kreative møbler, hvor de kan udfolde sig og slippe kreativiteten løs i deres helt eget univers. Lad dit barn slippe kreativiteten løs med et legekøkken, hvor dit barn kan lave mad i timevis og efterligne de voksne i køkkenet. Her hos os finder du et fedt legekøkken fra brands som Tiny Republic, New Classic Toys, Kids Concept og mange flere. I forbindelse med et legekøkken findes der utallige redskaber og legemad til køkkenet, så dit barn rigtig kan vise sine kokkeevner frem med alle de forskellige råvarer. Når maden skal serveres for vennerne, skal der borde og stole til. Se vores udvalg af møbelsæt til børn her. Mangler dit barn et opholdssted, hvor hyggen kommer i første række? Med et tipi telt kan dit barn få mange timers leg til at gå og tipi teltet er med til at skabe den helt rigtige hulestemning påbørneværelset. Gå på opdagelse i vores sortiment af tipi telte, hvor du finder telte fra bl.a. Tiny Republic, Roommate, Kids Concept og Bloomingville. Teltene findes i mange farver og kan nemt skilles ad igen, hvis det ikke skal stå fremme permanent.

   

Møblerne fra By KlipKlap er et must-have

En ting som hitter hos mange familier, er møblerne fra By KlipKlap. De populære møbler kan bruges i mange sammenhænge og findes i utallige farver og forskellige former og størrelser. Du finder bl.a. madrasser, sofaer og stole i By KlipKlap serien. De mange størrelser gør det nemt at anvende møblerne i mange forskellige sammenhænge. Møblerne er lavet i et klassisk og fint design, som passer ind i ethvert hjem. By KlipKlap møblerne er oplagte at bruge på børneværelset, når der skal leges eller slappes af på en af madrasserne, med en god bog. Du kan også bruge møblerne i resten af hjemmet, da de er nemme at flytte rundt på. Placer madrassen eller de små stole foran fjernsynet en fredag aften, så hele familien kan hygge sammen og nyde en god tegnefilm eller andet godt i fjernsynet. By KlipKlap møblerne er et must-have på børneværelset eller andre steder i hjemmet.

  

Klædeskabe med masser af plads

Hos Pixizoo tilbyder vi klædeskabe fra kendte brands som Cam Cam, Sebra, Leander mm. I vores sortiment finder du ikoniske og enkelte klædeskabe, som kan pifte et hvert børneværelse op. De fleste klædeskabe kan også sagtens bruges andre steder i hjemmet, da de er produceret i et enkelt og neutralt design. Alle garderobeskabe har godt med plads og de fleste har også masser af hyldeplads, hvor du kan tilføje de populære foldekasser fra Tiny Republic, så der kommer styr på f.eks. strømper, undertøj, hagesmækker osv. Vi tilbyder skabe, hvor tøjet er gemt væk bag lågerene, så rodet ikke kan ses. Er du mere til et klædeskab, hvor der kan ses igennem lågerne, så tilbyder vi det fineste skab fra Cam Cam, hvor lågerne er prydet med harlekinmønster. I vores udvalg af klædeskabe finder du skabe med hylder, skuffer og en bøjlestang, så du kan hænge de fine kjoler eller skjorter op på en bøjle, så de ikke bliver krøllede af at ligge i skabet.

  

Opbevaringsløsninger

Som forælder kender du sikkert til det evige problem. Dit barn har alt for meget legetøj, for mange dukker, for mange bamser og andet som nemt kan komme til at rode på børneværelset. Der findes et hav af løsninger, så du nemt og enkelt kan få organiseret dit barns legetøj i forskellige opbevaringskasser. Hos Pixizoo finder du bl.a. opbevaringsløsninger fra brands som Tiny Republic, Koziol, LEGO og mange flere. Tiny Republic tilbyder de populære foldekasser, som findes i flere forskellige størrelser og som kan bruges til alt mellem himmel og jord. De er gode til både legetøj, bøger, tøj og meget mere. Vi forstår godt hvis du er vild med dem, og de kan selvfølgelig også bruges alle andre steder end på børneværelset.

  

Måske du har brug for organisering i dit eget tøjskab eller ude i stuen? Har du brug for opbevaringsløsninger med låg til dit barns værelse, vil de smarte opbevaringskasser fra LEGO være en sikker vinder! LEGO opbevaringskasser er designet så de kan stables oven på hinanden, så de fylder mindre og samtidig er dekorative på et børneværelse, da de findes i mange flotte farver. LEGO kasserne er lavet af slidstærkt plastik, så de kan holde til at blive brugt til en leg, hvor de bliver anvendt som et legeredskab eller et byggeredskab. Er du til en mere neutral og stilren løsning, vil pyntekuglerne fra Koziol sikkert falde i god smag. De er lavet i et flot og enkelt design, og samtidig kan de hænges op på væggen, så de ikke tager for meget gulvplads på børneværelset. Det gennemsigtige design gør det også lettere for dit barn, at overskue hvad han/hun har i opbevaringskasserne.

  

Opbevaringsløsninger er der nok af – Find alt vores legetøjsopbevaring her.

  

Hylder på væggen, giver mere plads

Har dit barn et mindre værelse eller vil du blot udnytte pladsen, så er hylder på væggene en rigtig smart løsning. Hos Pixizoo finder du hylder fra mærkerne Tiny Republic, LEGO, Bloomingville mm. Du vil både finde en stilren og enkel vægreol fra Tiny Republic, som har det klassiske look med 3 hvide hylder, men også vægreoler fra Bloomingville der er fremstillet af sukkerør, som er med til at give et eksklusivt look på børneværelset. Opbevaringshylderne fra LEGO er lavet i det klassiske LEGO-design som du kender det og du vil kunne finde dem i mange forskellige farver, så der er en som matcher stilen på dit barns børneværelse. Hylder er en god løsning til at sætte bøger, nipsting og andre småting på. Mange af vores hylder kan bruges i alle hjemmets rum.

  

Børneinteriør til enhver smag

Hos Pixizoo finder du en bred vifte af interiør til dit barns værelse. Pynt børneværelset med fine knagerækker, som er formet som savannens dyr eller som ispinde og vend dit barn til at hænge jakken eller andet op efter brug. Et fint gulvtæppe er også med til at skabe en hyggelig atmosfære. Hvis børneværelset er beklædt med trægulv, kan et gulvtæppe være en god løsning, så de mange timers leg på gulvet ikke går hen og bliver en kold fornøjelse. Du finder bl.a. tæpper med dyr på, runde tæpper eller tæpper i lyserøde eller grønne farver. Børn elsker at tegne og du vil derfor ikke kunne undvære rammer til børneværelset, hvor du kan hænge billeder, plakater eller tegninger op i. Et must-have er de populære rammer fra My Little DaVinci som fås i sort, hvid og natur farve. Rammerne kan rumme helt op til 50 tegninger, så de nemt kan opbevares et sted og tegningerne kan skiftes ud i ny og næ.

  

Find den rette højstol hos Pixizoo

Med den rette højstol, har du et møbel, som dit barn kan bruge i mange år frem. Hos os finder du højstole fra populære brands som fx Leander, Stokke, Baby Dan mm. Når du har dit barn placeret i en højstol, har dit barn også nemmere ved at se hvad du foretager dig, da barnet kommer op i højde, i stedet for at sidde på gulvet og kigge med. I udvalget finder du også den ikoniske højstol fra Tripp Trapp, som fås i mange forskellige farver. Højstolen har flere indstillingsmuligheder, som sikrer at stolen kan anvendes i forbindelse med at dit barn vokser. Der findes også en lang række tilbehør til højstolene. I vores sortiment finder du bl.a. hynder, ekstra ben, bakkebord, baby set og meget andet, som passer til mange af modellerne. I kategorien ”spisetid” finder du som forælder alt hvad I kunne have brug for i forbindelse med spisning. Vi tilbyder et stort udvalg af hagesmække, spiseforklæder, tallerkner, kopper osv. Alt dette er med til at dit barn får en god spisetid, med det helt rette udstyr.

  

LÆS OGSÅ: ”BLW: Baby-Led Weaning – Hvad er det og hvordan gør du?”.

  

Har du brug for inspiration til at indrette dit barns værelse? Så kan du med fordel læse vores guide, som indeholder en masse tips og tricks til indretning af det perfekte børneværelse. Læs vores blogindlæg og bliv inspireret.

  

LÆS OGSÅ: ”Inspiration til børneværelset”.