SOMMER UDSALG | Se tilbuddene her

Barnets vægt
 1. 0-13kg (1)
 2. i-Size (8)
Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (6)
Pris
 1. kr2099
  kr2699

Cybex Cloud z

Her på siden finder du vores udvalg af de innovative Cybex Cloud Z-autostole. De kan bruges fra dit barn bliver født til ca. 18 måneder. De findes i forskellige farver og med forskelligt tilbehør, så det er bare med at dykke ned på siden, og se hvad der passer dig bedst. Rigtig god fornøjelse. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Innovative og sikre autostole 

Cybex bestræber sig altid på at lave nytænkende, innovative og brugervenlige autostole til dig. Derfor er det et brand, der hele tiden er i udvikling, og kommer med nye og fede funktioner. Sikkerheden er der aldrig gået på kompromis med, så du er altid sikret en autostol, hvor dit barn er bedst muligt sikret på når i kører. Dermed er Cybex en rigtig god og fornuftig mulighed, når der skal vælges autostol. 

Cybex Cloud Z-modellen er selvfølgelig ingen undtagelse, og du er derfor sikret en let, ergonomisk og komfortabel autostol til din lille guldklump. 

Fordele ved Cybex Cloud Z 

Denne autostol er særligt designet til spædbørn, og kan dermed bruges fra dit barn bliver født, til det er omkring de 18 måneder. 

 

Cybex Cloud Z er en autostol som er designet med meget høj sikkerhed, og dette ses bl.a. ved det optimerede LSP-system. Det er et lineært sidekollisionsbeskyttelsessystem, som sammen med den energiabsorberende sædeskål beskytter dit barn bedst muligt i tilfælde af en sidekollision. 

 

Derudover har autostolen en ergonomisk lie-flat position, så dit barn kan komme helt ned og ligge, når det sover. Den kan desuden drejes 180 grader, så det er nemt at få den lille ind og ud af bilen. 

 

Dette er blot en del af de fordele, som Cybex Cloud Z-modellen har, og du kan læse meget mere om den, inde på de forskellige modeller, som du finder her på siden.

 

 

Cybex Cloud Z – vores udvalg

Her på siden finder du vores udvalg at den kvalitetsbevidste Cybex Cloud Z-autostol. Her finder du både den almindelig model og Cybex Cloud Z Plus-modellen i forskellige farver. Derudover kan du også finde autostolene med tilbehør til. Du kan bl.a. få den med Cybex Base Z til. Det er basen som passer til autostolen, og den er nemt at montere med et enkelt klik (tjek om den passer til din bil her). Du kan også købe autostolen med den innovative SensorSafe, som fortæller dig hvordan dit barn har det via en brugervenlig app, som installeres på din smartphone. 

 

Dermed er der rig mulighed for at finde det, som lige præcis passer bedst til dine behov her på siden. 

 

Bestil online hos Pixizoo 

Hos Pixizoo kan du bestille Cybex Cloud Z online, og få den sendt hjem til dig. Husk vi har gratis fragt, når din ordre er over 699 kr. Vi bestræber os altid på at få den sendt afsted til lige så hurtigt som ovehovedet muligt, så du ikke skal vente alt for lang tid på den. 

 

Bor du i eller omkring Århus? Så kan du også komme forbi vores fysiske Pixizoo butik, som ligger i Tilst. Her står vores personale altid klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt – og så har vi selvfølgelig altid kaffe på kanden. 

 

Hvis du har spørgsmål til Cybex Cloud Z eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kundeserviceteam sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×