WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (2)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. HvidHvid (1)
 3. LyserødLyserød (1)
Pris
 1. kr399
  kr649

Filibabba sengehimmel

Søger du også inspiration til, hvordan du kan designe et stilrent, bæredygtigt og hyggeligt børneværelse til din lille spirrevip? En Filibabba sengehimmel i tidløst nordisk design giver dig mulighed, for at skabe en hyggekrog på værelset til dit barn. Den er desuden perfekt til at hænge over sengen, og gøre sengetiden hyggelig. Filibabba sengehimmelen er fremstillet i økologisk bomuld, og med respekt for vores miljø samt dine børns fremtid. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Skab ro og hygge på børneværelset

Vil du også gerne skabe ro og hygge omkring din lille guldklump? Med en Filibabba sengehimmel kan du lave en hyggelig hule til dit barn, og et børneværelse hvor der er plads til, at hygge og putte sig efter en lang dag. En Fillibabba sengehimmel skaber de perfekte rammer for afslapning, hygge med bøger eller tablet. Det giver dit barn mulighed for at trække sig og få bearbejdet dagens indtryk. Du kan supplere med bløde puder, en lille hyggelig lampe og et legetæppe fra samme brand for at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære på børneværelset.

 

Filibabba sengehimmel - det bæredygtige valg

Har bæredygtighed, sikkerhed og trygge rammer også betydning for dig? Med den bæredygtige Filibabba sengehimmel kan du være med til at værne om vores børn, og det miljø som vores børn skal vokse op i. Bæredygtighed bliver altid tænkt ind i deres produkter, derfor er den lavet af økologisk bomuld, som også gør den meget let i stoffet.  Produkterne afspejler et ønske om sikkerhed og trygge rammer for vores børn. Pixizoo støtter op om bæredygtighed, og du kan derfor også finde flere bæredygtige produkter til dit barn hos os.

 

Stilren indretning af børneværelset

Sætter du også pris på at have et stilrent hjem? Indretning af børneværelset kan nogle gange godt være en udfordring. Det populære skandinaviske design, er med til at bevare en sammenhæng i hele jeres hjem. Dette fantastiske brand holder øje med udviklingen inden for indretning og mode, hvilket gør at deres produkter passer perfekt ind i alle hjem. Du kan få en Filibabba sengehimmel i forskellige afdæmpede og tidløse farver, som matcher mange af deres andre produkter til indretning af børneværelset. Er du også vild med det modebevidste og stilrene look? Så har du mulighed for at finde flere lækre produkter fra Filibabba her, som matcher i stil og farve.

 

Filibabba Sengehimmel og kreativ leg

Har du også et fantasifuldt og kreativt barn? En Filibabba sengehimmel bruges til mere end indramme sengen, skabe hygge omkring sengetid, og afskærme lys når det er tid til at sove. Med en Filibabba sengehimmel kan du indbyde til kreativ leg. Gennem legen har du mulighed for at styrke forholdet mellem dig og din lille guldklump.  Fantasien og kreativiteten vil ingen ende tage, og du vil hurtigt indse, at en Filibabba sengehimmel kan have mange forskellige kreative og legende funktioner. På den måde vil du let skabe små trygge og hyggelige øjeblikke med dit barn. Hvis sjov og kreativ leg lige er sagen hjemme hos jer, så foreslår vi, at du tager et kig på alle de spændende ting, vi har samlet til kreativ leg.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×