Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Gulvtæpper til børn

Skab et godt opholdssted til dit barn til leg og sjov. Med et gulvtæppe på børneværelset kan dit barn både fordybe sig i leg med dukker eller klodser og tumle rundt og lave kolbøtter. Blandt vores store udvalg finder du både flotte og skridsikre gulvtæpper til børneværelset. Gå på opdagelse herunder og find din favorit blandt vores populære brands.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Indram legezonen med et fint gulvtæppe

Et gulvtæppe er en god måde indramme den hyggelige legezone for dit barn. Her kan dit barn sidde og tage legetøjskasserne frem med dukker og klodser og udfolde sine kreative fantasier. Derudover kan et gulvtæppe på børneværelset være med til at skabe en følelse af tryghed og varme for dit barn.

  

Mangler du inspiration til børneværelset? Så har vi skrevet et blogindlæg, hvor vi giver tips og tricks til at indrette børneværelset til en hyggelig og inspirerende atmosfære.

  

Hvordan mindsker jeg støjniveauet?

Forestil dig, at du kunne mindske støjniveauet med en enkelt ting på børneværelset. Børnegulvtæpper kan være en god hjælp til at dæmpe støjen i dit hjem, hvilket kommer til gavn for både dig og dit hjems øvrige beboer.

  

På samme måde kan vægdekorationer på børneværelset være med til at tage noget akustikken i rummet.

  

Gulvtæpper i smart design og flotte farver

Skal børneværelset have et friskt pust, er et gulvtæppe en nem og enkel måde til at shine rummet op på ny.

  

Fx kan farver have stor indflydelse på udtrykket i dit barns værelse. Kan dit barn bedst lide rolige farver, kan du finde gulvtæpper i lyse farver som lyseblå, lysegrøn og flotte pastelfarver. Hvis dit barn derimod er mere til farver med spræl i, kan du finde gulvtæpper i stærkere farver som gul, blå og rød.

  

Formen på gulvtæppet kan også have en indvirkning på udtrykket i børneværelset. Fx kan runde gulvtæpper være med til at give et roligt og blødt look, hvor et firkantet gulvtæppe kan skabe et enkelt og stilrent look.

  

Gør børneværelset mere sikkert

Gulvtæpper er ikke kun med til at pifte børneværelset op. Det er også med til at højne sikkerheden.

  

Kender du det, at legene mellem dine børn kan blive lidt vilde engang imellem? I så fald er et gulvtæppe en perfekt måde til at skabe en blødere landing. Så kan dit barn tumle frit rundt og lave kolbøtter på børneværelset uden at slå sig. Derudover er mange af vores gulvtæpper skridsikre for, at opnå den bedste sikkerhed og komfort for dit barn.

  

Desuden sikrer gulvtæppet dit barn mod fodkoldt, der gør det mere behageligt for dit barn at lege på gulvet.

  

Børnegulvtæpper der byder op til leg

Gør gulvtæppet til en del af legen og tag legemulighederne til et nyt niveau. Blandt andet har vi mærket Nattiot, Sebra og Tiny Republic med sjove dyreprint, hvor dit barn kan lege opdagelsesrejsende i junglen.

  

Vælger du et gulvtæppe med stjerneprint forvandles børneværelset til en koncert scene, hvor dit barn kan give et show for dig og din partner. Kun fantasien sætter grænser! 

  

Mangler du et gulvtæppe til de yngre søskende, har vi et sort udvalg af tæpper til småbørn. Blandt andet kan du finde babytæpper og legetæpper, som er gode til at stimulere dit barns sanser og motoriske evner.

 

Gulvtæpper: Blødt underlag der skaber tryghed

Er dit barn urolig eller ked af det, kan I sammen sætte jer på gulvtæppet på børneværelset og læse en god bog. Gulvtæppet giver dig og dit barn et blødt underlag at sidde på, og er samtidig med til at skabe tryghed og fordybelse.

  

Her har vi samlet de bedste børnebøger, som du kan læse med dit barn.