• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Sådan startede typografi eventyret

Design Letters er designet af Mette Thomsen. Mette har en fantastisk evne til at skabe unikke designs ved hjælp af simple udtryk. Hele typografi-eventyret startede for alvor, da hun fandt den smukke håndtegnede typografi fra Arne Jacobsen. Mette startede med at sætte typografien på stilrene krus, som kan benyttes til mange forskellige ting, eksempelvis kaffe og farveblyanter. Derefter på fine spisesæt, søde små espressokopper, skønne multikrukker og meget, meget mere.

 

En af vores bestsellere er Design Letters fine bogstaver. Bogstaverne har en masse forskellige anvendelses muligheder. Børn elsker at få deres navn uden på deres dør til børneværelset. Det signalere, at det er privat, og at det er deres unikke base, hvor de ”bestemmer” og tager ansvar. Derudover er der mange voksne, som bruger bogstaverne i indretningen, eksempelvis over kaffehjørnet eller som citater på væggene. Bogstaverne personliggør hjemmet på en helt særlig måde.

 

Materialer som tåler en børnefamilies hverdag!

Der er ingen tvivl om, at et hjem med børn bliver udsat for lidt af hvert – og det skal det kunne bære! Vores fantastiske indkøbere arbejder hver dag på, at finde produkter der understøtter de egenskaber, som er en forudsætning i et børnevenligt hjem.

 

Design Letters producerer deres fine sortiment i et holdbart og slidstærkt melamin materiale, som tåler at blive udforsket af både babyer og tumlinger. 

Derudover er en af de bedste egenskaber ved melamin, at det tåler en tur igennem forældrenes bedste ven – opvaskemaskinen! Selv efter utallige vaske fremstår produkterne stadig flotte.

 

Elsker du også danske brands?

Vi har hos Pixizoo mange fantastiske danske brands, og det er vi enormt stolte af.

Fællesnævneren for de danske brands er, kvalitet, design og sund udvikling.  

 

Hvis du er en ægte ”design-lover”, bør du se nærmere på vores smukke sortiment fra Leander, som producere skandinavisk baby- og børneinteriør. Eller kendte Done by Deer, der giver en skøn og farverig stemning på børneværelset.

 

Køb nemt og bekvemt Design Letters

Hos Pixizoo ønsker vi at give dig en god oplevelse, når du shopper Design Letters på vores webshop. Vi vil utroligt gerne sikre dig markedets bedste pris, derfor giver vi 100% prismatch og prisgaranti, når du shopper hos os. 

 

Skulle du have brug for at returnere, tilbyder vi dig ubegrænset returret. Vi mener, at online shopping skal være nemt og bekvemt, uden unødigt stress og jag. 

 

Husk, hvis du shopper for mere end 699 kr., sender vi dine varer helt omkostningsfrit. Er varerne på vores lager, så kan du forvente dem indenfor 1-3 hverdage. Skulle du have spørgsmål til vores sortiment, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. Rigtig god shopping!