• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Lidt om Misioo

Produkterne fra Misioo er repræsenteret i Skandinavien og Østeuropa, og er designet i Danmark. Det er en virksomhed der er under udvikling og er voksende. Det er vigtigt for virksomheden at lave farverige produkter, som børn finder underholdende, samtidig med at produkterne skal kunne passe ind i forskellige hjem. Misioo kæmper for at forblive et autentisk brand, hvor du får de bedste produkter af den højeste kvalitet. Virksomheden kæmper nemlig hele tiden for at udvide sit sortiment, især når det kommer til farver, tekstil og nye produkter. I dag er virksomheden meget anerkendt, og deres produkter er meget populære, så de bliver med garanti også et hit hjemme hos jer.


Køb produkter med god samvittighed

Det er vigtig for Misioo at lave produkter der passer hjem til jer, der er af høj kvalitet og gode for miljøet. Det kan ses, da alle produkterne er lavet af kunsthåndværkere, og lavet med den største kærlighed. Derudover er alt produceret af mere end 95% genanvendelige materialer, samt lavet af naturlige mineraler. Hvilket betyder at materialet er lavet til at holde i lang tid, samtidig med at du med god samvittighed kan lade dit barn lege med produkterne.


Misioo – Produkter der passer til dit hjem

Én af Misioos missioner er at skabe sjove produkter til dit barn, som samtidig sagtens kan stilles i stuen, uden du skal gå på kompromis med den stil I har hjemme hos jer. Deres produkter kan nemlig findes i et hav af forskellige farver og former, så du skal bare vælge, hvad der passer bedst ind hjemme hos jer. Derudover kan alle produkter vælges neutralt, og der er ingen undskyldning for at tage legen med ind i jeres hjem. Skal boldbassinet fra Misioo være rundt eller firkantet? Skal det være grå eller lyserødt? Og hvilke farve kugler vil være perfekte dertil? Det kan du helt selv vælge, så tøv endelig ikke med at give dit barn muligheden for timevis af sjov, når der skal væltes rundt i kuglerne.

Mangler du lidt inspiration til indretning, eller noget nyt til børneværelset? Så har Pixizoo et stort udvalg, og helt sikkert noget som passer til dit barn. Vi har fokus på netop dit barn uanset alder, interesse eller køn. Derfor kan du roligt gå på udkig på siden her, for at finde det du leder efter.


Køb produkterne online i dag hos Pixizoo

Vil du gerne have fingrene i de lækre produkter fra Misioo her på siden? Så tøv ikke! Vi vil nemlig rigtig gerne være din foretrukne webshop, når du handler produkter til dit barn, så derfor skal du selvfølgelig altid have den bedste pris. Vi giver derfor både prismatch og prisgaranti, så du får den billigste pris både før, og op til 7 dage efter dit køb. Der er tilmed gratis fragt, når du køber for over 699 kr. Hvis du sidder med spørgsmål til os, måske omkring produkterne fra Misioo, så tag endelig kontakt til vores super søde kundeserviceteam, som altid sidder klar til at hjælpe dig.