• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Historien bag SNURK

SNURK er et hollandsk brand, der blev grundlagt af parret Erik van Loo og Peggy van Neer i 2007. Til at starte med, var det et velgørenhedsprojekt, der skulle hjælpe unge hjemløse. Herefter tog det fart, og SNURK blev til det brand, som vi kender i dag – sjove motiver, der giver glæde ved sengetid.

 

Parret arbejder tæt sammen med produktionen i Portugal, for at sikre den bedst mulige kvalitet i deres produkter. Peggy står derudover for alt design, og Erik står for salget af produkterne.

 

Produkternes design er stilfuldt og moderne – med et sjovt tvist.

 

SNURKs filosfi kan koges ned til sætningen ”Let’s celebrate the art of doing absolutely nothing”.

 

Hop i seng som en astronaut eller prinsesse

Sengetøjet fra SNURK fås med mange forskellige søde og finurlige motiver, der uden tvivl vil give et smil på læben. Med det rette motiv, vil det ikke længere være en kamp at få dit barn i seng. Dit barn vil helt sikkert glæde sig til at komme i seng, og drømme sig ind i en eventyrlig verden med det valgte som hovedrolle.

 

Alle prints er lavet ud fra foto af rigtige modeller, der har klædt sig ud, hvorefter de er printet på det lækreste GOTS-certificeret sengetøj.

 

Sengetøjet findes både i junior- og voksenstørrelse, hvilket gør det muligt for alle legesyge børn og voksne at sove i det sjove sengetøj. 

 

Se desuden resten af vores store udvalg af sengetøj.

 

GOTS-certificeret materiale – hvad betyder det?

GOTS står får The Global Organic Textile Standard, som er din sikkerhed for at produkterne er lavet i overensstemmelse med store internationale krav hele forsyningskæden igennem, herunder både socialt og miljømæssigt.

 

Alle produkterne fra SNURK er produceret i materialer, der er GOTS-certificeret. Det er din garanti for, at produkterne overholder de strengeste internationale krav hvad angår miljøet og socialt ansvar. Du kan med god samvittighed putte dit barn i det lækre kemifri sengetøj fra SNURK.

 

Køb SNURK hos Pixizoo

Vi er super stolte over at have 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det vidner nemlig om, at vi lever op til vores egne og kundernes forventninger til god kundeservice – og det betyder om noget rigtig meget for os!

 

Når du køber produkterne fra SNURK her hos Pixizoo, giver vi dig prisgaranti og prismatch. Derudover giver vi dig ubegrænset returret så du kan bytte til anden vare, hvis dette ønskes. Husk desuden, at vi har fri fragt, hvis du handler for over 699,-!

 

Hvis du får brug for hjælp før, under eller efter din ordre, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores altid rare og hjælpsomme kundeservice. Vi ønsker dig god fornøjelse her på siden!