FLASH SALE | SE TILBUDDENE HER

Perler & Perleplader

Når det gælder kreativ leg, så har leg med perler altid været en sikker vinder hos børn gennem tiden, og er en klassiker hos de fleste børnefamilier. Dit barn får mulighed for at udforske fantasien, eksperimentere med mange forskellige sammensætninger af farver og former, gennem et hav af perleplader. En hyggelig aktivitet for dit barn, hvor der gemmer sig masser af timers kreativitet, lærerig leg og udvikling af finmotorikken. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Perleplader inviterer til leg med fantasi og farver
Når perleplader bliver taget frem, åbnes en verden af farver for barnet, der lægger op til at dit barn kan gå i fordybelse. Perleplader indbyder til at dit barn kan bruge sin fantasi og kreativitet, samtidig med at der er en ramme for legen. Denne slags aktivitet er i den grad udviklende, og stimulerende for dit barn. Det giver også dig som forælder, mulighed for at skabe en hyggelig, og nærværende stund mellem dig og dit barn med.

At sidde med en perleplade og putte perle efter perle på, er en fantastisk mulighed for at dit barn får øvet finmotorikken, og ikke mindst, er det en kæmpe øvelse for koncentrationen.
De mange forskellige perleplader, giver dit barn mulighed for frit at vælge lige hvad de har lyst til at kreere – måske nogle søde dyr  eller seje biler?


Kreativ leg og udvikling
En vigtig del af dit barns opvækst er udvikling, og de fleste undersøgelser, viser at vores børn lærer bedst gennem leg. Derfor er denne aktivitet perfekt for dig som forælder, der vil give dit barn mulighed for at sidde med noget sjovt og kreativt – samtidig med at dit barn udvikler sig.
Dit barns finmotorik bliver udfordret, når der skal lægges perler på perleplader, og de fokuserede og præcise bevægelser, er her i brug.

Det kræver tid og tålmodighed, at kunne sidde stille og kreere med perleplader, hvilket kan udfordre dit barns koncentration. Det er samtidig en god mulighed for, at dit barn kan få en succesoplevelse ved at lykkes. De mange farver og former der er ved denne slags aktivitet, giver også dig som forælder mulighed for at skabe dialog, og udvikling af sproget, ved at snakke om farver og opfordre dit barn til at skabe lige præcis det de har lyst til.

 

Unikke motiver i jeres hjem

Gennem leg med perleplader kan dit barn udfolde sin kreativitet, og få lov til at skabe sit helt eget personlige, og unikke motiv. Det giver dit barn muligheden for at rigtig kunne udfolde sig, og lade sin egen personlighed komme til udtryk. De færdige perlemotiver giver dit barn følelsen af at have kreeret sit eget mesterværk. Derfor er det en oplagt mulighed at bruge dem som pynt, rundt omkring i jeres hjem. Hermed er dit barn med til at sætte sit helt eget præg på jeres hjem, og  give dit barn følelsen af at blive set og anerkendt for sin kreativitet. En tid hvor det er oplagt for dit barn at få udfoldet de kreative sider er til jul - her er der mulighed for at lave flotte julehjerter, eller en julemand, som kan få en plads på jeres juletræ!

 

Stort udvalg af perleplader hos Pixizoo
Skal dit barn have muligheden for at udfolde sig kreativt og samtidig udvikle sig? Så har vi et bredt udvalg af perler og perleplader i forskellige størrelser og farver hos Pixizoo. Har du b.la. set vores store udvalg af perleplader fra Hama? Skulle du være i tvivl om hvilke der bedst passer til dit barns alder, så kontakt vores kompetente kundeservice, der altid står klar til at hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med det helt rigtige til lige netop dit barn og jeres hjem.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×