CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Lagerstatus
 1. På lager (10)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. LyserødLyserød (2)
 3. MultiMulti (2)
Pris
 1. kr69
  kr149

Philips Avent sutter

Er du på udkig efter ergonomiske sutter i høj kvalitet, og uden BPA, så er Philips Avent sutter det helt rigtige valg for dig og dit barn! En sut er næsten uunværlig i de første år af dit barns liv. Derudover kan en sut  være fantastisk til børn, som har et stort suttebehov, og som søger ekstra tryghed.
Udvalget er bredt, og der er noget for enhver alder og størrelse. Dyk ned i vores sortiment og lad dig inspirere! 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Trøst og tryghed
Suttebehov er helt naturligt hos alle spædbørn, og hos Philips Avent har man taget sig tid til at forstå forskellen bag din babys forskellige suttetekniker. Der skelnes nemlig mellem den nutrive sut, hvor dit barn spiser, og den ikke-nutrive sut, som er dit barns behov for at sutte udover måltider. Her kommer sutten på banen, og der er en masse gode fordele ved den! Den er med til at give tryghed, og den er pludselig uundværlig når der skal trøstes. Desuden frigives et hormon som får dit barn til at føle sig afslappet og søvnig, og den kan derfor være rigtig god hvis dit barn har svært ved at finde ro ved sovetid. Trøst og tryghed er noget som alle børn har brug for, og du er garanteret at en hjælpende hånd blandt Philips Avent sutterne!

De rette Philips Avent sutter til dit barn
Alle børn er forskellige, og dit barn er helt unikt. Derfor er det vigtigt at finde det helt rigtig til dit barns behov. Alt efter dit barns alder og behov, så finder du helt sikkert det du søger blandt Philips Avent sutterne. Har dit barn følsom hud, findes Philips Avent ultra-air sutter, som har ekstra store lufthuller, så dit barns hud kan ånde og er ekstra skånsom, for at mindske risikoen for hudirritation omkring dit barns mund. Du finder et bredt udvalg der passer lige fra dit helt lille spædbarn, og helt op til 18+mdr, og i mange forskellige farver, og søde motiver. Mosler dit barn rundt i sengen om natten, kan du også få de smarte selvlysende Philips Avent sutter, perfekte til natten hvor de ofte bliver væk i sengen.

 

Ergonomiske og hygiejniske
Philips Avent sutterne er skabt for at give dit barn den største komfort som muligt, og samtidig er de ortodontiske, dvs. at der bliver taget hensyn til den naturlige udvikling af ganen, tænderne, og gummerne. Philips Avent sutterne er ergonomiske, og fri for BPA, så du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer. Der er som altid tænkt på hygiejnen og det er ingen undtagelse ved Philips Avent sutterne, for der følger en smart steriliseringsboks med, som nemt kan kommes i mikroovnen, så dine Philips Avent sutter forbliver rene og hygiejniske.


Køb Philips Avent sutter hos Pixizoo
Skal dit barn have Philips Avent sutter så har vi et bredt sortiment på vores webshop, og er du blevet fristet til at købe mange flere ting, så kan du altid lave en uforpligtende tilbudsforespørgsel, og få en samlet pris på dine udvalgte varer. Skulle du være i tvivl om nogle af vores produkter og har du brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, på telefon nummer: 88 88 74 15 eller på e-mail: [email protected].