• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (8)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
799.00
918.00
Viser 11 ud af 11 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 11 ud af 11 produkter
1

Leander Matty

Leander Matty – Den perfekte puslepude

Der er flere ting, du skal kigge efter, når du er på udkig efter den perfekte puslepude. Først og fremmest skal du sikre dig, at den er blød og komfortabel for dit barn at ligge på, så pusletiden bliver en positiv oplevelse. Derudover skal den helst være praktisk og nem at gøre ren. Når det er sagt, er det vigtigste selvfølgelig, at sikkerheden er i top, så man ikke risikerer, at barnet triller ud og kommer til skade.

 

Her er Leander Matty’s puslepuder et oplagt valg, da de opfylder samtlige kriterier. Leander Matty puslepuderne er fremstillet af blødt formstøbt skummateriale, som både er blødt og behageligt at ligge på. Derudover består de af en 100% vandtæt overflade, som gør det umuligt for væsker at trænge ned i puden. Af samme grund af den utrolig nem at gøre ren – du behøver kun en fugtig klud med sæbe. Sidst, men ikke mindst, kan du være sikker på, at dit barn ligger trygt og godt på puslepuden. Den er nemlig udstyret med en skridsikker bund, som holder puden fast på bordet, samtidig med at puslepudens skrå kanter sørger for, at babyen bliver på puden.

Find desuden det helt rigtige puslebord, hvor Leander Matty passer på, se vores store udvalg har både pusleborde med suffer, uden skuffer og i forskellige former og farver.

 

Kender du Leander Matty?

Leander er en dansk virksomhed, som siden 1998 har designet børne- og babymøbler. Siden begyndelsen har de haft et ønske om at skabe møbler, som stimulerer og følger børns udvikling og kreativitet. Hos dem er kvaliteten altid i højsædet og du kan derfor være sikker på, at når du køber en Leander Matty puslepude, så får dit barn det bedste af det bedste. Leander Matty puslepuderne er flotte og stilrene, men vigtigst af alt, så er de udviklet med øje for dit barns helbred – de indeholder af den grund hverken sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer, og du kan derfor med god samvittighed købe dem til dit barn. Lyder det som noget for dig og dit barn, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg. Her finder du Leander Matty puslepuderne i farverne: grå, sart lyserød, blå og beige. Til dig, som gerne vil have en kønsneutral puslepude, som du på et senere tidspunkt også kan bruge til barn nummer 2, kan vi varmt anbefale den populære Leander Matty i grå. 

 

Leander laver også mange andre produkter til børn. Se det komplette Leander sortiment her.

 

Konkurrencedygtige priser og god service

Her i Pixizoo er det meget vigtigt for os, at vores kunder går herfra med et smil på læberne. Derfor bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke kun på priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Vi tager os derfor altid den nødvendige tid til at besvare samtlige af dine spørgsmål. Vi ved nemlig, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i de mange forskellige mærker og produkter – så vi ønsker at klæde dig ordentligt på, så du er i stand til at træffe dine beslutninger på et kvalificeret grundlag.

 

Så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores Leander Matty produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os via chat, telefon: 88 88 74 15 eller mail: kundeservice@pixizoo.dk. Her sidder vores dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.