• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
4 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (4)
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Puslepude, Pur – seabreeze beige
  Sebra
  Puslepude, Pur – seabreeze beige
  799,00 DKK
  Lagerstatus
 • Puslepude, Pur – Jetty Beige
  Sebra
  Puslepude, Pur – Jetty Beige
  799,00 DKK
  Lagerstatus
 • Puslepude pur, stone
  Sebra
  Puslepude pur, stone
  799,00 DKK
  Lagerstatus
 • Puslepude pur, seagrass
  Sebra
  Puslepude pur, seagrass
  799,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Sebra Puslepuder

En puslepude gør pusletiden nemmere  

Når dit barn skal have en tør ble, eller tøjet skal af eller på efter endt bad, er det en rigtig god idé at anskaffe dig et pusleunderlag. Med et pusleunderlag er det nemmere for dig som forælder at sikre, at dit barn ligger sikkert og godt under pusletiden. Du skal altid holde øje med dit barn, når den står på pusletid, men puslepuden gør det nemmere at holde styr på de små arme og ben, så barnet ikke ligger alt for uroligt.  

Puslehynderne fås hos Pixizoo i mange forskellige farver med forskellige mønstre på. På den måde kan du nemt finde den puslepude, der passer bedst ind hjemme hos jer. Du finder samtidig underlag til pusling fra mange forskellige brands, så du uden problemer kan finde en pude, der dækker de behov, du og dit barn har. 

      

Hvordan rengør du puslepuden?  

Pusleunderlag fås i mange forskellige materialer. De fleste puslepuder er produceret af 100 % bomuld, og mange af dem har ligeledes et betræk, der er ”coated”. Det betyder, at pusleunderlaget er smuds- og vandafvisende, hvilket gør det mere praktisk og let at rengøre. Andre puslehynder har også aftageligt betræk, som let og nemt kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Vær opmærksom på, hvis dit betræk har mønster eller er coated, at du ved vask vender det med vrangen ud.  

  

Du kan også få en puslepude, der er en mere alt-i-en løsning. Der findes pusleunderlag, som er produceret i et fint skummateriale, der er et meget blødt materiale for din baby at ligge på og røre ved. Med en puslehynde i skum har du en pusleplads, der er let at rengøre, og du slipper samtidig for at skulle bekymre dig om, hvilket betræk du skal vælge. Puslehynden af skum er designet til hverdagen med børn, da overfladen er helt tæt, så ingen væsker kan trænge ned i materialet. Hos Pixizoo finder du puslepuder, som kan dække enhver families behov – der er noget for alle.  

    

Stort udvalg af puslepuder fra populære mærker 

Pusletiden med din lille nyfødte baby eller de større børn har stor betydning for børnenes opvækst. Det er en vigtig del af trivslen, da man som forælder og barn kan få rigtig mange gode stunder ved puslebordet. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gøre puslestedet til et trygt og velkendt sted for dit barn, og at du samtidig sørger for, at det er meget hyggeligt og ikke mindst så komfortabelt som muligt.

  

Hos Pixizoo sælger vi alt du behøver til puslestunden, hvad enten det er et puslebord med opbevarings plads, et pusleunderlag, en puslehynde, eller noget fjerde. Her kan blandt andet nævnes kendte mærker som Småfolk, Done by Deer, Leander, Franck & Fischer, Filibabba, Tiny Republic, Cam Cam og Sebra. Hos Pixizoo kan du også få engangsunderlag, som blot kan bortskaffes efter brug. Gå på opdagelse i vores store udvalg af fine og praktiske puslepuder og find din favorit.

En vandafvisende puslepude er en uundværlig hjælpemiddel for forældre, der ønsker at gøre bleeskift så let og praktisk som muligt. Denne type puslepude er designet til at modstå væske og holde sig tør, hvilket gør det nemmere at rengøre og vedligeholde. I denne guide vil vi udforske de forskellige valgmuligheder, funktioner og fordele ved vandafvisende puslepuder, så du kan træffe en velinformeret beslutning.

Hvorfor vælge en vandafvisende puslepude?
Når det kommer til bleskift, er hygiejne og praktik afgørende for både forældre og babyer. Vandafvisende puslepuder gør det muligt at foretage rengøringen hurtigt og enkelt. De er designet til at modstå væske og holde sig tørre, hvilket forhindrer lækager og gør det nemt at tørre overfladen af efter brug. Med en vandafvisende puslepude kan du fokusere på at give din baby en ren og behagelig bleoplevelse uden at bekymre dig om plettede overflader eller besværlig rengøring.