Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Puslepuder

Når din lille guldklump skal have en tør ble, er en puslepude helt uundværlig. Som de fleste har I formentlig et puslebord i hjemmet, og for at baby kan ligge rart og blødt, er det nødvendigt med et godt underlag af høj kvalitet. Du kan se nærmere på siden her og gå på opdagelse i vores brede sortiment af underlag til pusletiden. Hos Pixizoo finder du puslepuder fra alle de mest populære mærker, og naturligvis til markedets bedste priser. Se hele udvalget af puslepuder herunder. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

En puslepude gør pusletiden nemmere  

Når dit barn skal have en tør ble, eller tøjet skal af eller på efter endt bad, er det en rigtig god idé at anskaffe dig et pusleunderlag. Med et pusleunderlag er det nemmere for dig som forælder at sikre, at dit barn ligger sikkert og godt under pusletiden. Du skal altid holde øje med dit barn, når den står på pusletid, men puslepuden gør det nemmere at holde styr på de små arme og ben, så barnet ikke ligger alt for uroligt.  

Puslehynderne fås hos Pixizoo i mange forskellige farver med forskellige mønstre på. På den måde kan du nemt finde den puslepude, der passer bedst ind hjemme hos jer. Du finder samtidig underlag til pusling fra mange forskellige brands, så du uden problemer kan finde en pude, der dækker de behov, du og dit barn har. 

      

Hvordan rengør du puslepuden?  

Pusleunderlag fås i mange forskellige materialer. De fleste puslepuder er produceret af 100 % bomuld, og mange af dem har ligeledes et betræk, der er ”coated”. Det betyder, at pusleunderlaget er smuds- og vandafvisende, hvilket gør det mere praktisk og let at rengøre. Andre puslehynder har også aftageligt betræk, som let og nemt kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Vær opmærksom på, hvis dit betræk har mønster eller er coated, at du ved vask vender det med vrangen ud.  

  

Du kan også få en puslehynde, der er en mere alt-i-en løsning. Der findes pusleunderlag, som er produceret i et fint skummateriale, der er et meget blødt materiale for din baby at ligge på og røre ved. Med en puslehynde i skum har du en pusleplads, der er let at rengøre, og du slipper samtidig for at skulle bekymre dig om, hvilket betræk du skal vælge. Puslehynden af skum er designet til hverdagen med børn, da overfladen er helt tæt, så ingen væsker kan trænge ned i materialet. Hos Pixizoo finder du puslepuder, som kan dække enhver families behov – der er noget for alle.  

    

Stort udvalg af puslepuder fra populære mærker 

Pusletiden med din lille nyfødte baby eller de større børn har stor betydning for børnenes opvækst. Det er en vigtig del af trivslen, da man som forælder og barn kan få rigtig mange gode stunder ved puslebordet. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gøre puslestedet til et trygt og velkendt sted for dit barn, og at du samtidig sørger for, at det er meget hyggeligt og ikke mindst så komfortabelt som muligt.

  

Hos Pixizoo sælger vi alt du behøver til puslestunden, hvad enten det er et puslebord med opbevarings plads, et pusleunderlag, en puslehynde, eller noget fjerde. Her kan blandt andet nævnes kendte mærker som Småfolk, Done by Deer, Leander, Franck & Fischer, Filibabba, Tiny Republic, Cam Cam og Sebra. Hos Pixizoo kan du også få engangsunderlag, som blot kan bortskaffes efter brug. Gå på opdagelse i vores store udvalg af fine og praktiske puslepuder og find din favorit.

      

Spørgsmål om puslepuder? Vi hjælper dig

Hvis du skulle have spørgsmål til nogle af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Kontakt os på [email protected] eller på tlf. 88887415. Hos Pixizoo er det vigtigt, at du som kunde får den hjælp og rådgivning, som du har brug for. Vi har mange dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. De står altid klar med et smil, når du besøger vores butik. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi guider vores kunder i den retning, der passer til deres ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig med at finde pusleunderlag, hvad enten det er til hjemmet, eller til når du er på farten. Vi lytter til vores kunder, så de får et produkt, der kan dække præcis dine behov og ønsker. På den måde er vi hos Pixizoo altid 100% sikre på, at vores kunder føler, at de får den helt rette behandling.