WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (23)
Mærke
 1. LEANDER (1)
 2. ROOMMATE (2)
Pris
 1. kr299
  kr1199

Sengehimmel

En sengehimmel kan bruges til at skabe de perfekte rammer for et trygt og harmonisk sovemiljø. Den afskærmer dit barn for lyde, lys og bevægelse. Derudover er den også effektiv til at holde insekter væk fra dit sovende barn. Kig rundt her på siden, og se om der ikke er en sengehimmel, der passer lige til dit barns værelse.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvornår kan en sengehimmel være en god ide?

En sengehimmel har mange egenskaber. Den kan især være god til at afgrænse barnets sovemiljø, så mængden af lyd, lys og bevægelse bliver begrænset. Børn, og især spædbørn, bruger rigtig meget tid i deres seng, så derfor er tryghed og harmoni vigtigt i indretningen af denne.

 

En sengehimmel giver en rolig stemning, så barnet har nemmere ved at finde ro og falde i søvn. Barnet, især spædbarnet, får rigtig mange indtryk i løbet af de vågne timer, så en sengehimmel kan være en rigtig god metode til at skabe trygge rammer med så lidt støj som muligt. Overvej også at købe en uro, der på samme måde skaber tryghed og beroliger. 

 

Om sommeren kan en sengehimmel være yderst funktionsdygtig, når det gælder om at holde myg og andre insekter væk fra dit sovende barn. Med en sengehimmel nedsætter du risikoen for stik markant.

 

Hvis du spørger os hos Pixizoo, er en sengehimmel prikken over i’et i indretningen af sovemiljøet, da den omkranser sengen på en smuk og stilfuld måde.

 

 

Tryghed til alle slags børnesenge

Der findes forskellige sengehimler, og her hos Pixizoo har vi nogle der kun passer til vugger, og nogle der passer til alle slags senge. Fordelen ved at bruge en der passer til alle størrelser, er at selvom sengen bliver udskiftet, så følger sengehimlen med videre. Der vil derfor være noget velkendt for barnet, selvom sengen bliver større.

 

For at give dit barn optimal tryghed i sengen, kan du tilføje én af vores mange fine sengerande og eventuelt en bamse og en hyggelig uro. På den måde skaber du en hyggelig og harmonisk atmosfære ved sengemiljøet. Du kan også tage et kig på vores lækre sengetøj, til at komplimentere sengehimlen. 

 

 

Mange funktioner i en sengehimmel

En sengehimmel har mange funktioner og man må gerne være kreativ i brugen af den. Den kan, som nævnt, selvfølgelig bruges til sengen. Men derudover kan den blandt andet også bruges til at lave en hyggelig hule i hjørnet af stuen eller på børneværelset. Tilføj nogle flotte puder, tæpper og bamser for at skabe den helt rigtige stemning af hygge. Her kan barnet læse sin yndlingsbog eller se en tegnefilm, lytte til en god lydbog eller spille et hyggelig spil med sine venner.

 

 

Stort udvalg til sovemiljøet hos Pixizoo

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af interiør til sovemiljøet. Se blandt andet vores kategori med lækre tekstiler, hvor du finder alt fra en komfortable dyner til de flotte sengehimle her på siden. Alt sammen noget, der skaber de helt rigtige rammer for en god nats søvn.

 

Her hos Pixizoo vil vi gøre vores allerbedste for at give dig den service, du som kunde fortjener. Når vi kigger på Trustpilot, hvor vi har fem ud af fem stjerner, bliver vi utroligt stolte, og vi kan se, at vi lever op til både vores egne og kundernes forventninger til god kundeservice. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×