Mid Season sale! Spar 10-30% ekstra her

Termostøvler til børn

Når vejret begynder at blive køligt og vådt, er termostøvler som sendt fra himlen. De er perfekte til at holde de små fødder varme, når der leges udenfor. I vores sortiment af termostøvler, kan du med garanti finde et par flotte termostøvler, som falde i din smag. Og som selvfølgelig også vil holde de små fødder varme, når der hoppes i vandpytter.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Bliv klar til det våde og kølige vejr 

Det er vigtigt at huske at termostøvler og vinterstøvler ikke er det samme. Termostøvler passer bedst når vi nærmer os slutningen af sommeren eller starten af af foråret. Når vejret vejret er køligt og vådt, er termostøvler det perfekte fodtøj til dit barn. Et par gode termostøvler, som vi blandt andet har her hos Pixizoo, er gode til at holde på varmen og er 100% vandtætte. De er nemme at tage på og mange termostøvler er udstyret med en snor foroven, som gør at de nemt kan strammes omkring de små ben. Dette gør at når der leges vildt, falder de ikke så nemt af. Gå på opdagelse i resten af vores sortiment af termotøj, for at forberede dit barn endnu bedre til det danske efterårs og forårs vej. 

   

Den rigtige støvle

At finde det perfekte par termostøvler til dit barn kan virke uoverskueligt. Valgmulighederne er mange og hvad er vigtigt at huske når man skal finde et par, der kan klare det danske forår og efterårs vejr. Gode termostøvler er lavet af termo-materiale som er kuldeisolerende. Hvis termostøvlen derudover også er foret indvendigt, er dit barns fødder godt rustet til at modstå vejr og vind. Når det kommer til valget af termostøvlernes størrelse, gælder den samme huskeregel som med andre sko til dit barn: Sørg for at termostøvlerne har et voksetillæg på 1-1,5 cm. Med et voksetillæg er der både plads til at dit barn kan vokse i dem, og plads til at de kan have et par tykke og varme strømper på. Du kan lære flere fordele ved termotøj i vores blogindlæg, om at blive klar til foråret med termosæt og regntøj. 

   

Vores sortiment 

I vores sortiment af termostøvler finder du flere populære mærker som bl.a. Bisgaard og Aigle. Bisgaard er bl.a. kendt for at lave fodtøj til børn i høj kvalitet, som kan holde til alle de eventyr dit barn tager på. Dette gælder også deres termostøvler. At rende igennem mudder og våde blade bliver ingen sag. Er du til et mere rent og simpelt design, har vi fra Aigle en række termostøvler som helt klart vil falde i din smag. Aigle termostøvler er fremstillet i naturgummi og udstyret med en rillet sål, som gør at det skridsikkert for dit barn at løbe rundt.