3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Uldtøj til børn

Uld babytøj er helt fantastik, med dets helt unikke egenskaber. Det kan nemlig både isolere mod varme og kulde. I de kolde vintermåneder vil du opleve at uld babytøj føles varmt, så snart du giver dit barn det på – uld babytøj varmer mere end andre kunststoffer. Vi har et stort udvalg af det populære mærke Engel, som fremstiller det fineste uld babytøj af høj kvalitet.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Uld babytøj holder på varmen

Hvis du er i tvivl om du skal vælge uld babytøj til din baby, så er en af de bedste grunde til at vælge det, at det isolerer rigtig godt. Det er nemlig bedre til at binde stillestående luft end andre tekstiler. Med andre ord, sørger det for at isolere, så din baby ikke afgiver unødvendig varme. Dermed spænder musklerne ikke, hvilket betyder at kredsløbet løber bedre samtidig med, at dit barn har nemmere ved at holde på varmen. Vi har også nogle skønne uld tæpper, som sørger for, at din baby har det dejlig lunt.

I virkeligheden temperaturregulerer uld babytøj med kroppen. Det vil sige, at når de kolde måneder står på, og din babys krop forsøger at holde sig varm, vil dens fibre binde kroppens varme luft. Det leder ikke varme særlig godt på grund af dens fibre, og derfor vil varmen fra din baby ikke forsvinde. Derfor er det også oplagt, at du bruger skønne ulddragter, uldbodyer og uldsokker i de kolde måneder, som vi har her på siden.

 

Hvad med uld babytøj i de varme måneder?

Tænker du, at du kun kan bruge uld babytøj, når der er frostgrader, så er det ikke sandheden. Som tidligere nævnt, er det temperaturregulerende, hvilket betyder at du både kan bruge uld babytøj i de kolde og varme måneder. I varmt vejr sveder vi for at temperaturregulere, og har dit barn baby uldtøj på, vil ulden absorbere fugten fra kroppen, samtidig med at tøjet stadig føles tørt. Fugten vil naturligvis fordampe ved hjælp af kroppens og omgivelsernes varme. Fordampningen skaber en nedkøling af den luft der er mellem kroppen og ulden. Det har en rar kølende effekt for din baby.

Uld babytøj er altså praktisk i alt slags vejr. Når det er koldt, er det rigtig godt til at holde på varmen, og når det er varmt, har det en kølende effekt. Det hjælper dit barn med at regulere temperaturen i forskellige slags vejr.  

 

Tøjet bliver ikke krøllet

En af de mange fordele ved uld babytøj, når man er mor er, at det ikke krøller ligesom andre tekstiler såsom bomuld. Modsat bomuld bevarer et dens pæne og lækre materiale. Du skal ikke bekymre dig om tøjet bliver krøllet, fordi det er naturligt krøllefrit. Det skal derfor sjældent stryges, og du behøver ikke at være bange for, at det bliver krøllet under turen på vejen hen til en fest. Det kan også være, at i har en lang dag foran jer, hvor det vil være oplagt at vælge uld babytøj, fordi det formår at se pænt ud, samtidig med at det er lugtresistens.

 

Når du handler hos Pixizoo

Hos Pixizoo vil vi gerne sørge for, at du har en god oplevelse når du handler hos os. Vi har derfor en række fordele til dig som kunde – vi har bl.a. 365 dages returret, hvilket betyder, at du kan returnere dine vare så længe varen er i original emballage, og varen stadig er i vores sortiment. Du kan læse mere om vores returregler under kundeservice, som du finder her.