Spar 25% på vejl.* priser på udvalgte kategorier | Kode: pix25 | Find dem her

Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Pris
 1. kr179
  kr1599

Baby Dan Tremmeseng

Det kan være en god ide at have en babyseng klar, inden den lille melder sin ankomst. Med en Baby Dan tremmeseng sørger du for, at familiens yngste sover et sikkert og trygt sted. Visse modeller er endda udstyret med hjul, hvilket gør det nemt at flytte babysengen alt efter behov. På den måde kan familiens yngste følge med i hvad der foregå rundtomkring i huset helt fra dag ét.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Barnets komfort i højsædet

Baby Dan tremmeseng er perfekt egnet til at være babyens første seng. Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af forskellige modeller, som kan tilpasses alt efter barnets og forældrenes behov. Sengenes lamelbund sikrer, at madrassen bliver ventileret, så babyen kan fortsætte med at nyde de gode stunder i drømmelandet.

Baby Dan tremmesenge er meget funktionelle, da mange af dem har en justerbar hæve/sænke side. Forældrenes hverdag bliver en tand nemmere, nu hvor de kan slå sengesiden op eller ned med en enkelt bevægelse, når den lille skal ind eller ud.

 

Indretning piftes op med en Baby Dan tremmeseng

Et smukt design følger med, når man bliver den nye ejer af en Bay Dan tremmeseng. Du skal ikke være i tvivl om, at babyens nye seng vil være et flot omdrejningspunkt i jeres hjem. Måske ønsker I endda at tage et skridt videre og gøre rummet, hvor barnet lader sit batteri op, endnu mere pænt. Så kan man altid prøve at tage kig på nogle bordlamper og vægdekorationer for at finde jeres nye favorit der. De vigtigste er dog, at vores store sortiment gør det muligt at finde lige de ting, som passer til jeres hjem, og vil hjælpe jer med at bygge en hyggelig rede for hele familien.

 

Baby Dan Tremmeseng - et skridt tættere på god søvn

Pixizoos sortiment af Baby Dan tremmesenge tager højde for de forskellige behov, når familien skal lukke øjnene og få en god nats søvn eller en lille middagslur.

Hvis du er på udkig efter en praktisk Baby Dan tremmeseng, så tag et kig på Alfred-sengen, som har hæve-sænkefunktion. Den gør livet nemmere både for barnet og voksne, når de skal løfte junior ud.

Hvis du derimod søger en seng, hvor du kan have den lille tæt på dig, så tag et kig på den lækre Baby Dan tremmeseng Sofie. Denne model kan slås sammen med forældresengen, så dig og dit barn kan sove trygt tæt på hinanden.

Der er ikke to familier, der er ens, og af den grund vil jeres krav til barnets første babyseng også være forskellige. Hvis flot design er en prioritet for jer, så er det godt at vide, at fælles for alle Baby Dan tremmesenge er, at de er lavet af knastfri fyrretræ. Junior bliver omgivet af gennemtænkt design fra dag ét.

 

Pixizoo gør det nemt for dig at handle stort

Det er ikke en nem opgave at vælge barnets første seng, men skulle det lykkes for jer, er der flere fordele at komme efter, når man handler hos Pixizoo. Ved køb af en tremmeseng kan I få glæde af gratis forsendelse, som følger med som en fordel ved køb for over 699.- kr.

Familien kan få endnu flere gode tilbud ved at blive medlem af Pixizoo Plus klubben. Du kan optjene bonus til det næste køb ved at handle på siden som Plus- medlem. Tremmesengen kan i hvert fald give et godt startskud.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×