WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (13)
 2. Forlænget leveringstid (4)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. HvidHvid (10)
Pris
 1. kr209
  kr849

Baby Dan Madrasser

Der er ingen tvivl om vigtigheden af en god nats søvn. Især for et lille barn, der går igennem en udviklingsspurt næsten hver nat. Med en Baby Dan madras er du godt på vej hen mod at sikre, at familiens yngste sover trygt og godt. Baby Dan madrasser er alle lavet af kvalitetsmaterialer, som muliggør en rolig nattesøvn til dit barn.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Fokus på komfort og korrekt ergonomi

En ordentlig madras gør det nemmere for dit barn at sove godt og behageligt. Hos Pixizoo finder du to kategorier af Baby Dan madrasser. Madrasserne kommer i forskellige størrelser, så I har mulighed for at finde en til både barnevogn, tremmeseng, juniorseng, kravlegård, vugge eller hvor I nu har tænkt jer, at familiens mindste skal få glæde af, at kunne lukke øjnene i fred og ro.

Baby Dan har designet forskellige typer af madrasser til de mindste, så I nemmere kan finde lige præcis den model, som opfylder jeres behov.

En madras fra Comfort - serien er lavet med et indhold af hør og uld, der har den funktion, at det både holder på varmen og transporterer fugt væk. Denne Baby Dan madras er vendbar: uldsiden holder på varmen, og hørsiden sørger for at transportere fugten væk. På den måde kan du tilpasse madrassen alt efter den lilles behov.

Med en Airlux madras sørger du for, at barnet ikke bliver generet, mens den lille ruller rund i søvne. Madrassens viskoelastiske memory-skum former sig nøjagtigt efter kropsformen, så dit barn bliver støttet i den korrekte sovestilling, mens han eller hun er i gang med at have det sjovt i drømmelandet. 

 

Baby Dan madrasser er nemme at pleje

De fleste forældre kan nikke genkendende til, at med en junior i huset vil tørre natter ikke altid vil være en mulighed. Alle Baby Dan madrasser kommer med et aftageligt betræk med lynlås hele vejen rundt, så det hurtigt kan tages af og sættes på igen efter vask.

Mange kan også hurtigt være enige om, at husstøvmider ikke er et kæledyr, familien ønsker at have. Alle Baby Dan madrasser har et antibakterielt betræk, der mindsker bestanden af husstøvmider og skimmel via en efterbehandling, der overholder alle ISO- standarder.

 

Indretning af børneværelset efter juniors smag

Babymadrassen er kun en lille del af det, som kommende eller nybagte forældre skal sørge for at have klar til deres mindste. Børnesengen skal passe både til barnets behov og indretningen, samtidig med at forældrene ikke skal glemme noget sengetøj.

Ikke to børneværelser er ens, men heldigvis har Pixizoo et stort udvalg af møbler, hvor den lille prins eller prinsesse nok skal finde sin nye yndlingsstol eller -boldbassin. Sortimentet indeholder alt fra bløde pastelfarver til mere neutrale toner, hvilket gør det muligt at skabe de perfekte omgivelser, hvor dit barn vil føle sig godt tilpas.

 

Køb din Baby Dan madras hos Pixizoo

Hos Pixizoo vil vi gerne gøre denne rejse nemmere for jer ved at udarbejde et uforpligtende tilbud, når der skal købes stort ind. Det handler ikke kun om madrasser, da vi er klare over, at det nye familiemedlem har brug for mere for at få hverdagen til at løbe rundt. Send os en forespørgsel med alle de ting, jeres voksende familie har brug for, og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud.

Hvis du har spørgsmål til vores Baby Dan madrasser eller til muligheden for at få et samlet tilbud, så er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller kontakte os på 88 88 74 15.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×