• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

WHEAT badetøj

Beskyt dit barn mod solens stråler

Det vigtigste for dig, som forælder, når du skal vælge WHEAT-badetøj til dit barn, er at være sikker på om det beskytter mod UV-stråler. Heldigvis så er de innovative børnetøjsdesignere begyndt at producere badetøj, der beskytter mod solens UV-stråler. UV beskyttet WHEAT-badetøj er bestemt en fordel, når du skal ud at købe WHEAT-badetøj til dit barn.

Men hvordan ved du, hvor godt WHEAT-badetøjet beskytter mod UV stråler? I alt UV-badetøj til børn, kan du finde disse tre bogstaver “UPF” efterfulgt af et tal fra 15-50. Hvor “UPF 15” lukker 6 % af UV-strålerne ind under badetøjet, er “UPF 50” en del bedre, som kun lukker omtrent 2,5 % ind. Her kan du nemt se forskelle i kvalitet af badetøjet.

Udvalget af WHEATs badetøj, består alt sammen af produkter, som har en UPF på 50, så du er sikker på at dit barn får den optimale beskyttelse, når I er ude og bade.

WHEATs badetøj

Med UV-beskyttende WHEAT-badetøj, behøver du som forælder ikke at smøre dit barn ind i solcreme, de steder hvor badetøjet dækker dit barns krop. Dette er en ganske fin fordel, da mange børn ikke bryder sig om solcreme.

Du kan derfor med fordel overveje den super smarte Jackie kortærmet badebluse fra WHEAT. Jakie badeblusen er lavet af 82% polyester, 18% elastan. Designet er stilrent med blå og hvide striber. Badeblusen har UV/UPF 50+ beskyttelse, og er derudover Oeko-Tex certificeret.

Dette er bare én af de mange fede badedragter i WHEAT’s sortiment, vi er sikre på at du finder lige det du har brug for.

Lidt mere om WHEAT

WHEAT blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte Galsgaard som er chefdesigner, har succesfuldt med hendes klassiske linjer, lyse farvekombinationer og originale mønstre videreført den skandinaviske designtradition. Men for WHEAT er det ikke kun det rigtige design som er vigtigt. Med børnene i hovedfokus har de altid opmærksomhed på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj.

Det er især komfort og bevægelsesfrihed, som der bliver slået ned på. WHEATs produkter er designet med fokus på at tilpasse sig dit barns behov. Om det er elastikker som er justerbare, eller bagvendte lynlåse, så kan du være sikker på, at WHEAT har haft dit barns interesser i tankerne, når de designer tøj.

Der ligger ikke hajer på lur når du surfer ved Pixizoo

Hvis du mener, at dit barn har brug for nyt WHEAT-badetøj, så det en oplagt mulighed at besøge os. Vi går op i at du får mest for dine penge. Så er du i gang med den helt store udskiftning af badetøjsgarderoben, så er det en gylden mulighed for at blive Pixizoo Plus medlem. 

Med Pixizoo Plus har du et hav af fordele når du handler hos os. Vi laver f.eks. fordelagtige tilbud, kun til dig og vi tilbyder også fri fragt af alle dine ordre. Derudover er der fire års reklamationsret på dine ordre, og vi udvikler hele tiden nye fordele for vores Pixizoo Plus medlemmer. Du er velkommen til at læse mere om fordelene på hjemmesiden.