• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Perler og perleplader

Perleplader inviterer til leg med fantasi og farver

Når perlepladerne bliver taget frem, åbnes en hel verden af farver for dit barn, der lægger op til at dit barn kan gå i fordybelse. Perleplader indbyder til at dit barn kan bruge sin fantasi og kreativitet, samtidig med at der er en ramme for legen. Denne slags aktivitet er i den grad udviklende, og stimulerende for dit barn. Det giver også dig som forælder, mulighed for at skabe en hyggelig, og nærværende stund mellem dig og dit barn med.

  

Med perler og perleplader kan dit barn få flere timer til at gå og det er en aktivitet som er nem at tage frem, og den kræver ikke meget for dig som forælder. At sidde med en perleplade og putte perle efter perle på, er en fantastisk mulighed for at dit barn får øvet finmotorikken, og ikke mindst, er det en kæmpe øvelse for koncentrationen. De mange forskellige perleplader, giver dit barn mulighed for frit at vælge lige hvad de har lyst til at kreere – måske nogle søde dyr, seje biler eller en figur dit barn helt selv finder på? Ligesom der findes et hav af perleplader, tilbyder vi hos Pixizoo også et stort sortiment af perler i mange forskellige farver og størrelser.

   

Kreativ leg og udvikling

En vigtig del af dit barns opvækst er udvikling, og de fleste undersøgelser, viser at vores børn lærer bedst gennem leg. Derfor er denne aktivitet perfekt for dig som forælder, der vil give dit barn mulighed for at sidde med noget sjovt og kreativt – samtidig med at dit barn udvikler sig. Dit barns finmotorik bliver udfordret, når der skal lægges perler på perleplader, og de fokuserede og præcise bevægelser, er her i brug.

   

LÆS OGSÅ: “Styrk din babys motorik”.

   

Det kræver tid og tålmodighed, at kunne sidde stille og kreere med perleplader, hvilket kan udfordre dit barns koncentration. Det er samtidig en god mulighed for, at dit barn kan få en succesoplevelse ved at lykkes. De mange farver og former der er ved denne slags aktivitet, giver også dig som forælder mulighed for at skabe dialog, og udvikling af sproget, ved at snakke om farver og opfordre dit barn til at skabe lige præcis det de har lyst til.

  

Perleplader i forskellige størrelser og former

Hos Pixizoo finder du perleplader, som forstiller dyr, hele alfabetets bogstaver, geometriske former eller multiperleplader som byder op til lidt af hvert. Vil dit barn hellere være fri for perleplader, hvor mønstret er bestemt på forhånd, kan du sagtens købe en perleplade som bare er formet som en stor firkant eller en stor cirkel, så dit barn selv kan udfolde sine kreative evner.

  

LÆS OGSÅ: “5 sjove DIY-projekter du kan lave med børn”.

  

Unikke motiver i jeres hjem

Gennem leg med perleplader kan dit barn udfolde sin kreativitet, og få lov til at skabe sit helt eget personlige, og unikke motiv. Det giver dit barn muligheden for at rigtig kunne udfolde sig, og lade sin egen personlighed komme til udtryk. De færdige perlemotiver giver dit barn følelsen af at have kreeret sit eget mesterværk. Derfor er det en oplagt mulighed at bruge dem som pynt, rundt omkring i jeres hjem. Hermed er dit barn med til at sætte sit helt eget præg på jeres hjem, og give dit barn følelsen af at blive set og anerkendt for sin kreativitet. En tid hvor det er oplagt for dit barn at få udfoldet de kreative sider er til jul - her er der mulighed for at lave flotte julehjerter, eller en julemand, som kan få en plads på jeres juletræ!

  

Perleplader til påske- og julepynt

Perleplader kan gives i gave eller anvendes som pynt i forskellige højtider. Stakken med færdiglavet perleplader kan hurtig vokse sig stor, hvis dit barn først kommer i gang med at lave perleplader. De kan derfor være med til at glæde andre. Måske har dit barn en sød bedsteforælder, en god ven eller bare en bekendt som han/hun gerne vil glæde med en perleplade, som dit barn helt selv har lavet. Da det kun er fantasien, som sætter grænser for hvad dit barn kan kreere med perler og perleplader, er der som nævnt før et hav af muligheder. Nærmer det sig juletid eller er påsken lige rundt om hjørnet, kan dit barn lave juletræer, julemænd, påskeæg, kyllinger eller noget helt andet, som I sammen kan hænge op i vinduerne, på juletræet eller andre steder i jeres hjem og derved bruge perlepladerne som pynt.

  

Dekorative skilte

Måske har dit barn fået en alder hvor bogstaver er begyndt at blive spændende. Hvis ikke dit barn er kommet dertil endnu, kan du som forælder altid give en hjælpende hånd med. Lav flotte dørskilte hvor dit barn skriver sit navn med perler, på en helt almindelig perleplade. Hæng efterfølgende perlepladerne på døren og lav evt. en figur som kendetegner dit barn og hæng det sammen med navnet. Der kan også laves skilte til andre steder i jeres hjem, hvis det har interesse.

  

Hvordan stryger du perlepladerne?

For det første skal du bruge et ganske almindeligt strygejern, noget bagepapir og gerne et strygebræt, ellers kan et bord også bruges. Da strygejernet bliver meget varmt, er det bedst at du som forælder stryger perlepladerne, og lader børnene kigge på imens. På den måde undgår i skader eller uheld med strygejernet. Når du skal i gang med at stryge, skal du sørge for, at strygejernet er varmet nok op. Pas på med at bruge en alt for høj temperatur, for det kan ende med at du smelter perlerne for meget, så du til sidst ikke kan se hvad motivet skal forestille. Du kan også risikere, at smelte spidserne af selve perlepladen, så du ikke kan få perlene af igen. Inden du stryger perlepladen, skal du lægge et stykke bagepapir ovenpå, så strygejernet ikke hænger fast i perlerne. Stryg perlepladen med små og lette bevægelser. Vent med at fjern bagepapiret indtil perlepladen er kølet helt af.

  

Hvor varmt skal strygejernet være til perleplader?

Temperaturen på strygejernet afhænger af hvor store perlerne er. Så har dit barn lavet en perleplade med store perler, skal temperaturen skrues op og er det en perleplade med mindre perler, skal temperaturen skrues en tand ned. Er du usikker på hvordan dit strygejern skal indstilles i forhold til temperatur, kan du ofte læse det bag på pakkerne med perler.

  

Stort udvalg af perleplader hos Pixizoo

Skal dit barn have muligheden for at udfolde sig kreativt og samtidig udvikle sig? Så har vi et bredt udvalg af perler og perleplader i forskellige størrelser og farver hos Pixizoo. Har du b.la. set vores store udvalg af perleplader fra Hama? Skulle du være i tvivl om hvilke der bedst passer til dit barns alder, så kontakt vores kompetente kundeservice, der altid står klar til at hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med det helt rigtige til lige netop dit barn og jeres hjem.