Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Regnslag til vogne

I de første par år af dit barns liv tilbringer de en stor tid i enten en barnevogn, autostol eller klapvogn. De er perfekte transportmidler, hvis man skal ud på tur eller blot skal have den lille med rundt, til de daglige opgaver. Men som vi alle ved, kan det danske vejr være lunefuldt. Det ene øjeblik kan solen skinne og det næste øjeblik kan det øse ned. Vi har her samlet de bedste regnslag til barnevognen, til når vejret lige ændre sig uventet og der akut er brug for at få dækket de små til.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Et must have

I et land som Danmark er et regnslag til barnevognen et ”must have”. Uanset hvilket humør vejret skulle være i, vil du med et regnslag være forberedt. Med regnslaget slået op beskytter du dit barn, hvis der skulle opstå pludselig regn, hagl eller kraftig blæst. Et regnslag er også en af de måder, du kan forlænge din barnevogn levetid. Vil du gerne læse mere om hvordan du ellers kan vedligeholde din barnevogn, kan du læse vores guide med 8 råd til dette.

Når solen kommer frem igen, er det vigtigt at regnslaget tages ned. Et regnslag skal kun bruges, når der er behov for det. Er vejret varmt og regnslaget er slået op, kan der blive for varmt inde i barnevognen. Der kan opstå fugtighed, som kan skade din barnevogn. Nogle regnslag kommer i en opbevaringspose, hvilket gør det nemt at pakke væk igen og tage det med på farten. For andre ”must haves” til din barnevogn, læs vores guide om praktisk tilbehør til barne- og kombivogn.

 

Vores forskellige regnslagstyper

Det er ikke kun praktiske regnslag til barnevognen, vi her hos Pixizoo kan hjælpe med. Har du brug for et Baby Jogger regnslag, vi også dette. Alt efter hvilken Baby Jogger vogn du har har vi en række regnslag som sikkert passer til din. Med et Baby Jogger regnslag, kan din baby sidde trygt og tørt når I skal på tur.

Hvis der er behov for et regnslag til klapvognen kan Cybex hjælpe. Cybex som laver klapvogne, har selvfølgelig tænkt på hvilke vejrforhold de skal køre i. Et regnslag til din Cybex klapvogn, er superlet at sætte på og påvirker ikke nogen af klapvognens smarte funktioner.

 

Hvad skal dit regnslag kunne

Det vigtigste når du skal vælge et regnslag til barnevognen eller klapvognen, er selvfølgelig at det passer. Men hvordan dit barn har det under regnslaget er også vigtigt. Et godt regnslag skal kunne holde dit barn tørt, beskytte det fra blæst og andet ubehageligt som vejret kan finde på. For at dit barn ikke får det for varmt under regnslaget, er det vigtigt at der er en ordentlig ventilation af frisk luft.

Om det er et billige regnslag, hvor der ikke er kompromis på kvaliteten eller det udelukkende er kvalitet du går efter, kan du finde et der passer til dine behov hos Pixizoo.  Et regnslag fra Arden er blandt andet et regnslag, der til trods for den gode pris ikke er gået på kompromis, når det kommer til hvad et regnslag skal kunne. Arden leverer et regnslag som giver dit barn en fantastisk beskyttelse, selv når det danske vejr virkelig modarbejder en. Med fokus på deres regnslags vandsøjletryk, ventilation og design har Arden udviklet et fantastisk regnslag.