• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Cam Cam Junior sengetøj

Stort udvalg af lækkert junior sengetøj 

Her hos Pixizoo har vi massere af lækkert sengetøj til børn i alverdens smukke farver og fede mønstre. Derfor kan du være helt sikker på at finde det junior sengetøj der passer allerbedst ind på dit barns børneværelse. 

  

De smukke farver varierer fra de fineste, lyse pasteller i lyseblå, lyserøde, violette og grønlige nuancer, og til de helt mørkerøde og brændte orange farver. Du kan også få junior sengetøj i skovgrønne eller grålige nuancer. Desuden kan du også finde junior sengetøj i pangfarver, så der kan komme godt med spræl på børneværelset. 

  

Når du vælger junior sengetøj, kan du med fordel spørge dit barn, hvad han eller hun kunne tænke sig at have på sit sengesæt. Det kan være med til at gøre din søgen lidt mere overskuelig, da du nu vil have en klar fornemmelse for hvad du går efter. Du kan eventuelt også tage dit barn med på skødet, og kigge på junior sengetøj på computeren, så I sammen kan finde ud af, hvad det helt rigtige for dit barn er. 

  

Skab liv på børneværelset med mønstret junior sengetøj

For at skabe lidt ekstra liv hjemme i børnesengen, kan du kigge efter junior sengetøj med et fint mønster på. Her er der igen et utal af mange forskellige valgmuligheder! Vi har alt lige fra sødt fnugprint, blomsterprint, noget lidt mere grafisk til noget med dyr, balloner og meget, meget mere! Der er noget til enhver smag!

  

Det er altså kun fantasien der sætter grænser, når du handler sengetøj til børn hos Pixizoo. Det kan være en jungle at vælge mellem alle de mange fine valgmuligheder, men så er det godt, at du aldrig kan have for meget sengetøj. Det er jo altid rart at have noget at kunne skifte med. 

  

Du kan blandt andet finde sødt junior sengetøj her hos os fra mærkerne Done by Deer, Cam Cam, By Klipklap og mange, mange flere! 

  

Junior sengetøj i gave

Selvom bløde pakker har lidt et ry for at være kedelige at pakke op - især for børn, så behøver det jo nødvendigvis ikke være rigtigt altid. Når det gælder junior sengetøj, er det jo en mulighed at finde noget, der har dit barns yndlingsfigur på. Mon ikke det vil falde i god jord hos dit barn? Er dit barn helt pjattet med Gurli Gris, har kastet sin kærlighed på Frost eller simpelthen synes at de søde Paw Patrol figurer er alt for seje, kan du uden tvivl finde et sengesæt dit barn vil blive utroligt glad for - også selvom det er en blød pakke! 

  

LÆS OGSÅ: “Tjekliste til når dit barn skal puttes”.

  

Et splinternyt sæt junior sengetøj skaber en helt ny energi til børneværelset! Og det kan desuden være med til at gøre putte stunden lidt nemmere, hvis dit barn ser frem til at komme ind og putte i sit nye seje sengetøj. Derfor er det altid en god gaveidé, hvis du ikke kan finde på noget andet dit barn står og mangler. 

     

Et børneværelse med personlighed

Når du og dit barn skal lave ændringer og indrette børneværelset på ny, er det naturligvis ikke kun junior sengetøjet, der skal være i fokus. Der er nemlig en helt masse andre fine sager, der kan gøre børneværelset endnu mere hyggeligt og indbydende! Til at give dit barns værelse lidt mere personlighed og liv, samt give dit barn mere lyst til at opholde sig her, kan du med fordel kigge efter andre nipsting, forskelligt legetøj, gulvtæpper, billeder til væggen, eller en fin sengehimmel. Her kan det være en god idé, at finde et sæt junior sengetøj, som passer godt til resten af børneværelsets fine møbler. Det sætter lige prikken over i’et, og skaber den røde tråd på værelset. 

  

Det kan fx være at farverne eller mønsteret på junior sengetøjet matcher bamserne i børnesengen eller måske gulvtæppet. Hvis dit barn hører til den gruppe, der har massere af Paw Patrol eller andet legetøj af den samme slags, er det jo også oplagt at vælge sengetøj til børn med de samme motiver på. Det er bare cute! 

  

LÆS OGSÅ: “Inspiration til børneværelset”. 

  

Hvis dit barn godt kan lide at der “sker lidt mere” på sit værelse, kan I afprøve flere forskellige farver, som komplimenterer hinanden. Det ser eksempelvis virkelig fint ud at bruge gule og grønne toner sammen. På den måde undgår du også, at det hele bliver for ensfarvet det hele, men bibeholder stadigvæk den røde tråd gennem børneværelset. 

  

Med indretning findes der naturligvis ikke et facit, så det er helt op til dig og dit barn at bestemme, hvad I synes der ser bedst ud hjemme ved jer. Det her er blot råd, som kan give inspiration, hvis I er på bar bund, og kunne bruge nogle tips. Hvis du foretrækker noget lidt mere visuelt, kan du altid klikke ind på vores Instagram side og se en masse fine billeder. Vores profil bliver dagligt opdateret med inspiration, nyheder, fede konkurrencer og meget mere! 

  

Vi håber, at du kunne finde det du havde brug for. Og at dit barn bliver glad for sit nye junior sengetøj! Hvis du mangler andet til dit barns børneseng, har vi også alt i tekstiler. Du kan vælge imellem en masse lækre, bløde dyner og puder, og måske også pyntepuder, som kan være rigtig fint at lægge på dit barns seng, når han eller hun ikke ligger i den og sover. 

  

Junior sengetøj, baby sengetøj, lagner og sengetøj til voksen - vi har det hele! 

Ikke nok med at du kan finde sødt junior sengetøj, har vi også et stort udvalg af baby sengetøj til din lille ny. Igen findes sengetøjet i mange fine farver og med og uden print på. Så der er stensikkert et eller andet der falder i din og dit barns smag. 

 

Derudover har vi også fine lagner i forskellige farver, som passer til børnesenge med forskellige mål. På den måde kan du få fuldendt dit barns sengelinned med ét klik. Det er altså smart! 

  

Til de lidt større børn, som bruger en seng i fuld længde, har vi også sengetøj der passer til voksensenge. Selvom dynen og sengen er blevet større, betyder det jo ikke, at dit barn ikke stadig kan have sengetøj med alle sine yndlings tegneseriefigurer eller i de farver, som han eller hun allerbedst kan lide. Det er også muligt at finde lidt mere afdæmpede sengesæt til mor eller far, som passer godt ind på de voksnes soveværelse.  

  

Køb dit junior sengetøj til dit barn hos Pixizoo

Her i Pixizoo gør vi vores bedste for at give vores kunder den bedste service, og det er vi stolte af. Det er derfor utroligt vigtigt for os, at du får et produkt du er glad for, men også at du har haft en god oplevelse når du handler ved os. Vi ved, at det kan være en kæmpe udfordring, at finde rundt i det store hav af mærker og produkter. Så hvis du skulle være det mindste i tvivl om dit valg af sengetøj til dit barn eller noget andet til dit barns børneværelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@pixizoo.dk. Så sidder vores flinke og kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig og hjælpe dig med, at finde den bedste løsning til dig og dit barn.