Spar 30% på vejl. pris* som Pixizoo Plus medlem | Kode: pp30

Lagerstatus
 1. På lager (32)
 2. Forlænget leveringstid (13)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. HvidHvid (3)
 3. Bøgetræ (1)
Sengetype
 1. Tremmeseng (26)
 2. Babyseng (4)
Pris
 1. kr679
  kr7499

Tremmesenge

Tremmesengen danner rammen for dit barns søvn og bærer trygt dit barn ind i drømmeland. Dit barns første seng er helt speciel, og udvalget af tremmesenge er i dag så stort, at du helt sikkert kan finde den rigtige, alt efter din smag, og hvad der passer til jeres behov. Dyk ned i vores store udvalg, og find den helt perfekte til dit barns søvn!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

En god nats søvn
Den gode søvn er altafgørende for vores børns udvikling og trivsel, og valget af den rette tremmeseng til dit barn, er derfor også et vigtigt valg. Når dit barn er helt lille og spæd, vil det ligge trygt og godt i sin vugge, og helt naturligt som dit barn vokser, vil behovet for mere plads også følge med. Pludselig er verden lidt større, og nysgerrigheden banker på. De åbne tremmer, vil give dit barn et frit udsyn, og samtidig er den tryg for dig som forælder at lægge dit barn ned i. Husk også det essentielle tilbehør til sengen, såsom babydyner, madras og babysengetøj. 


Klassisk og moderne design
I dag er indretning af børneværelser lige så populært som indretning af fx stuen, og du kan få masser af lækkert og moderne interiør til dit barns værelse.
Du kan i dag få så mange forskellige designs, så du er sikret at få den helt perfekte, tremmeseng til dit barn og vælge lige den, du synes vil passe ind på dit barns værelse, eller jeres soveværelse.

Er du til den helt klassiske hvide tremmeseng så har vi et stort udvalg b.la. denne fra Babydan. Er du derimod til en mere moderne, og ny udgave så kunne denne lækre grå tremmeseng fra Sebra være perfekt! Den er en af de mest populære tremmesenge, og med god grund! Den er både fin og pynter på værelset, og samtidig er der en masse funktioner som fx muligheden for at justere størrelsen, så den kan blive til en juniorseng, så du slipper for at skulle ud og investere i en ny.

Funktionelle tremmesenge
Ved de nye og moderne tremmesenge har du mulighed for at fjerne den ene side, så når dit barn er blevet for stort, så kan den bruges som en lille hyggelig sofa på dit barns værelse. Er den stadig passende i størrelsen, og er dit barn blot en lille spilopmager som forsøger sig med at klatre over tremmerne, så kan du med fordel tage den ene side af. Du har mulighed for at justere bunden alt efter dit barns størrelse og alder – så du samtidig skåner din ryg, og jo større dit barn er, jo lavere kan du sænke bunden. En stor tremmeseng kan virke overvældende og stor i starten, men med en fin og blød sengerand,, vil dit barn med garanti føle sig mere tryg, og samtidig sørger den for, at dit barns små fødder og ben ikke kommer i klemme mellem tremmerne.


Find den rette tremmeseng hos Pixizoo
Har du fundet den helt rigtige model til dit barn, kan du med fordel benytte dig af et par gode fordele hos os. Du kan b.la. få fri fragt for varer over 699 kr, og er du Pixizoo plus medlem får ekstra mange fordele! Som medlem får du gratis fragt på alle vores varer uanset pris, og samtidig får du en række eksklusive medlemsfordele, og muligheden for at optjene bonuspoint.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×