Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

Autostole

Stolens retning
 1. Bagudvendt (45)
 2. Fremadvendt (89)
 3. Vendbar (38)
Pris
 1. kr29
  kr5999
Materiale
 1. Plastik (1)
 2. Bomuld (8)
 3. Polyester (6)

Autostole

Køb den bedste autostol. Stort udvalg af sikre og gennemtestede 2022 Autostole hos Pixizoo. De bedste modeller fra Cybex, Römer, Maxi-Cosi og mange flere. Når du køber din autostol hos Pixizoo får du Gratis fragt og ikke mindst Tilfredshedsgaranti. Det betyder at du, sammen med dit barn, kan teste autostolen og sikre at det er den bedste for dit barn og at den passer godt i bilen. Valg af bilsæde kan være svært. Der er mange muligheder. Vi hjælper meget gerne med rådgivning, hvis du har brug for det. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris
Side:
 1. Side 1 af 7

Side:
 1. Side 1 af 7

Den vigtigste stol

Autostolen er vigtig, da de fleste børn allerede kort efter fødslen bliver transporteret i bil, derfor har de brug for en autostol til baby. Den nyfødte må ikke sidde fastspændt for længe ad gangen. Et spædbarn har svært ved at ændre siddestilling og har derfor brug for hjælp – så sørg for at holde pauser undervejs. Det er meget vigtigt, at især spædbarnets hoved og nakke får den korrekte støtte, da barnet ikke selv kan holde hovedet.  

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde den helt rette autostol til dit barn, derfor føre vi også nogle at de allerbedste mærker inden for autostole. Du finder både Cybex , Maxi-Cosi og Britax Römer i vores sortiment. Husk i øvrigt at vi sidder klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice hvis du har brug for vejledning. 

  

Isofix – hvad er nu det?

Der bliver i dag solgt langt flest autostole til montering med Isofix baser. Tidligere monterede man barnestolen ved hjælp af bilens sele. I de fleste nyere biler i dag sidder der et beslag under bilens bagsæde og ryglæn, som kan bruges, og som er en meget sikker og nem måde at fastgøre en stol på. Rigtig mange autostole bliver monteret forkert, typisk fordi selen spændes forkert om eller igennem stolen. Ved en ulykke eller kraftig opbremsning er det afgørende, at stolen er spændt korrekt fast. Isofix er et internationalt system, som er gennemtestet og giver den bedste sikkerhed. Stolen eller stole-basen klikkes i beslagene, og det er svært at montere forkert. Man kan vælge at købe en som monteres på en Isofix-base. Denne base bliver fastgjort i bilen via et Isofix-beslag. Det er også muligt at købe autostole, hvor stolen har beslagene, så den monteres direkte i bilens Isofix beslag.

 

Forskellige typer af autostole

Stolene kategoriseres ud fra barnets vægt og mange stole kan justeres, så den samme stol kan bruges i kortere eller længere tid. 

Baby 0-13 kg.: En bagudvendte stol. Disse kaldes også bæreautostol, da stolen ved hjælp af et håndtag let kan transporteres og bruges som en lift.

Autostol 9-18 kg.: I denne vægtklasse fås i to varianter – en fremadvendt og en bagudvendt version. Tests har vist, at en bagudvendt stol er mere sikker, hvis man er involveret i en frontal ulykke.

Autostol 9-36 kg.: En såkaldt kombi-stol som vokser i takt med barnet. Nogle kombi-autostole har en beskyttelsespude foran maven, som vil gøre at belastningen under en eventuel ulykke vil fordeles på et større område. En autostol i vægtklassen 9-36 kg er derfor en langtidsholdbar stol, som kan bruges efter babystolen og helt til barnet kan sidde med en almindelig sikkerhedssele. 

Autostol 15-36 kg.: De er også kaldet selestol. En selestol er en hjælp til at gøre barnet "højere", så de kan anvende bilen almindelige integrerede sikkerhedssele. Et godt råd før, man køber en selestol, er at tjekke om barnet kan sidde i stolen uden at selen går forbi barnets hals. Gør den dette, er selestolen ikke anvendelig for barnet. Det er endvidere vigtigt, at barnet vejer mindst 15 kg, da dette er nødvendigt for at udløse bilen 3 punkt sele. Se f.eks. vores Cybex Solution S i-Fix

 

Autostole hos Pixizoo

Hos Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af forskellige størrelser og typer. Uanset om du leder efter en testvinder autostol eller en stol fra en bestemt producent, så har vi mange forskellige modeller. Har du spørgsmål inden, du skal købe en stol, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ellers har vi lavet en lille guide til de forskellige stole på vores Magasin, som måske kan hjælpe jer lidt på vej.