★ FLASH SALE! Spar op til 60% ekstra Shop her

Autostole

Forældre går – med god grund – rigtig meget op i deres børns sikkerhed, f.eks. hvordan de mest sikkert kan spændes fast
i bilen. Lovgivning, krav, placering og montering; det kan være en uoverskuelig opgave at finde den rigtige autostol.
Vi har samlet et stort udvalg af forskellige autostole herunder.

alle autostole testvindere tilbehør
0-13 kg 9-18kg 15-36kg
i-size bagudvendt sættilbud
cybex goodbaby axkid
kinderkraft römer maxi cosi

Autostolen - det vigtigste til dit barn

Autostolen er vigtig, da de fleste børn allerede kort efter fødslen bliver transporteret i bil, derfor har de brug for en autostol til baby.
Den nyfødte må ikke sidde fastspændt for længe ad gangen, faktisk helst ikke mere end max 30 minutter mens barnet er helt ny.
Et spædbarn har svært ved at ændre siddestilling og har derfor brug for hjælp – så sørg for at holde pauser undervejs.
Det er meget vigtigt, at især spædbarnets hoved og nakke får den korrekte støtte, da barnet ikke selv kan holde hovedet.

Hos Pixizoo forhandler vi et stort udvalg af testvindende autostole fra markedets mest populære - og sikre - brands. Både Cybex, Maxi-Cosi, Britax Römer m.fl.
Uanset hvilket mærke du vælger, er du sikret en topsikker og komfortabel autostol, når du finder den på Pixizoo.dk.

Vil du vide mere om isofix, i-Size, ECE-mærket og andre begreber, som lige nu bare forvirrer dig?      

Læs vores store autostol guide her og blive meget klogere på hvad du skal være opmærksom på når du skal vælge ny autostol.

Isofix – hvad er nu det?

Der bliver i dag solgt langt flest autostole til montering med Isofix baser. Tidligere monterede man barnestolen ved hjælp af bilens sele.
I de fleste nyere biler i dag sidder der et beslag under bilens bagsæde og ryglæn, som kan bruges, og som er en meget sikker
og nem måde at fastgøre en stol på. Rigtig mange autostole bliver monteret forkert, typisk fordi selen spændes forkert om eller igennem stolen.
Ved en ulykke eller kraftig opbremsning er det afgørende, at stolen er spændt korrekt fast.


Isofix er et internationalt system, som er gennemtestet og giver den bedste sikkerhed. Stolen eller stole-basen klikkes i beslagene, og det er svært
at montere forkert. Man kan vælge at købe en som monteres på en Isofix-base. Denne base bliver fastgjort i bilen via et Isofix-beslag.
Det er også muligt at købe autostole, hvor stolen har beslagene, så den monteres direkte i bilens Isofix beslag.
De fleste biler har i dag isofix, næsten uanset bilmærke og størrelse.

Forskellige typer af autostole

Hos Pixizoo finder du markedet største udvalg af topsikre autostole til børn i alle aldre og alle størrelser.

Stolene kategoriseres ud fra barnets vægt og mange stole kan justeres, så den samme stol kan bruges i kortere eller længere tid. 

Baby 0-13 kg.: En bagudvendt autostol. Disse kaldes også bæreautostol, da stolen ved hjælp af et håndtag let kan transporteres og bruges som en lift.
Når baby kommer til verden er en 0-13 kg autostol det første sted man starter. Du kan se vores udvalg af autostole i 0-13 kg klassen her.

9-18 kg.: I denne vægtklasse fås i to varianter – en fremadvendt og en bagudvendt version. Tests har vist, at en bagudvendt stol er mere sikker, hvis
man er involveret i en frontal ulykke. Lad som udgangspunkt dit barn sidde bagudvendt minimum de første par.

9-36 kg.: En såkaldt kombi-stol som vokser i takt med barnet. Nogle kombi-autostole har en beskyttelsespude foran maven, som vil gøre at belastningen
under en eventuel ulykke vil fordeles på et større område. En autostol i vægtklassen 9-36 kg er derfor en langtidsholdbar stol, som kan bruges efter
babystolen og helt til barnet kan sidde med en almindelig sikkerhedssele. Du finder vores komplette udvalg af autostole til 9-36 kg her.

15-36 kg.: De er også kaldet selestol. En selestol er en hjælp til at gøre barnet "højere", så de kan anvende bilen almindelige integrerede sikkerhedssele.
Et godt råd før, man køber en selestol, er at tjekke om barnet kan sidde i stolen uden at selen går forbi barnets hals. Gør den dette, er selestolen ikke
anvendelig for barnet. Det er endvidere vigtigt, at barnet vejer mindst 15 kg, da dette er nødvendigt for at udløse bilen 3 punkt sele.
Se hele vores sortiment af autostole til 15-36 kg lige her.

Det er vigtigt at vælge den rette størrelse autostol til dit barn, både af hensyn til sikkerhed og komfort.
Køber du en autostole hos os er du dog altid sikret, at du får et produkt som vi kan stå inde for. Vi forhandler udelukkende de førende producenter.

For at gøre udvalget af autostole lidt mere overskueligt, har vi opdelt vores autostole i bagudvendte, fremadvendte og drejbare.
Se vores sortiment af bagudvendte autostole her, fremadvendte autostole her, og vores autostole med drejefunktion her.

Find din nye autostol hos Pixizoo

Hos Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af forskellige størrelser og typer. Altid gode tilbud og altid i den højeste kvalitet.
Uanset om du leder efter en testvinder autostol eller en stol fra en bestemt producent, så har vi mange forskellige modeller.

Har du spørgsmål inden, du skal købe en stol, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Ellers har vi lavet en lille guide til de forskellige stole på vores Magasin, som måske kan hjælpe jer lidt på vej.

Medlemtilbud og bonuspoint som Plus medlem

Er du typen der handler ofte til dit barn? De små størrelser vokser hurtigt, udvikler sig og ændrer behov,
hvilket stiller store krav til hvad man som forælder har af børnetøj, børnesko, legetøj osv. Som medlem af vores Pixizoo Plus gør du livet som forælder en smule nemmere.
Du får altid gratis fragt når du handler hos os, du får adgang til en masse eksklusive tilbud og medlemspriser, og samtidig optjener du også bonuspoint når du shopper,
som du senere kan købe for på Pixizoo.dk. Et medlemskab koster kun 39 kr./md og der er selvfølgelig ingen binding.
Du kan læse mere om Pixizoo Plus kundeklubben her.