Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Badetøj til børn

Elsker dit barn at bade poolen, stranden eller vandbassinet? Klæd dit barn i behageligt badetøj, som de kan lege og bade i. Skinner solen kan du finde UV badetøj til dit barn, så dit barn altid er beskyttet mod solen stråler. Du kan både finde badetøj til større børn og babyer i smarte farver og lækre designs. Hvilken er din favorit?
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Badetøj til både store og små børn

Elsker dit barn også at bade? Det kan vi godt forstå! Ikke nok med, at det kan være sjovt for dit barn at lege i vandet, men så er det også med til udvikle dit barns sanselige evner.

  

Hvad enten du har større eller små børn, så kan du finde badetøj, som passer til dit barn her på siden. I blandt vores sortiment kan du både finde badedragter, badebukser, bikini, flydedragter, svømmevest, våddragter, blebadebukser, badehatte og UV badetøj til børn.

  

Badetøj til babysvømning

Er du én af dem, der skal gå til babysvømning med dit barn? Babysvømning giver dit barn en sjov, sanselig og stimulerende oplevelse, som både giver dig og dit barn glæde. Din baby vil vende sig til vandet.

  

Vi anbefaler, at I først begynder til babysvømning, når dit barn…

- minimum er 8 uger gammel fra terminsdato.
- hud er intakt med lægt navle.
- er rask og ikke har infektioner i nogen luftveje.

  

Derudover er det en fordel, at pakke en god taske du kan tage med i svømmehallen.

1.Pak baby badetøj.
Da din baby bruger ble, er det en god idé at klæde din baby ind i en blebadebuks. Blebadebuksen holder både store og små uheld inde med det tynde lag tætvævet materiale på indersiden.

  

2.Pak en lækker sæbe og et blødt babyhåndklæde til når svømningen er slut.
Du kan finde babyhåndklæder og lækre badartikler, så din baby kan blive ren efter at have badet i klor.

  

3. Glem nu ikke dig selv!
Vi ved at fokus kan lægge så meget på ens barn, at man glemme ting til sig selv. Husk dit eget badetøj, håndklæde, hårbørste og tøj. 

  

UV badetøj til børn: Badetøj til de solrige dage

Når det bliver sommer, og vejret viser sig fra sin varmeste side, er det altid rart at køle lidt af i noget vand. Hygger I i haven kan du tage det lille badebassin frem og placere i skyggen. Tag badetøjet på dit barn og sop rundt i vandet.

  

For at beskytte dit barn endnu mere mod solens stråler, kan du klæde dit barn i UV badetøj. Materialet neopren har indbygget SPF 50+ solbeskyttelse, og så lever det op til kravene ved badning i bassin og svømmehal.

  

Går turen til stranden, så husk dit barns badetøj og beskyttelse mod sommerens varme. Hav væske, solcreme og UV-beskyttelse med i tasken. Så er du godt på vej! Skab skygge for dit barns hoved med enten en parasol eller en fin sommerhat. Så kan dit barn hygge sig i sandet i sit badetøj og være beskyttet.

  

LÆS OGSÅ: Baby i sommervarmen.

  

Badetøj til børn i fine designs

Det skal selvfølgelig være rart for dit barn at have badetøj på, men det må også gerne være smart. I blandt vores sortiment kan du finde badetøj til børn fra mærker som Copenhagen Cartel, Name It og Konfidence. De designer flot og praktisk badetøj til dine børn, så de kan lege og plaske rundt i vandet.

  

Er dit barn en baby, så er det måske mest dig der vælger farverne ;) Hvad end du kan lide badetøj til din baby i blå, lyserød, brun, gul eller grøn, så vil du med sikkerhed finde noget i din smag.

  

Har du en lille prinsesse derhjemme, der elsker sine skørter, så vil hun med garanti elske en badedragt med fine flæser. Har du derimod en der elsker dyr og gå på opdagelse, så vil badebukser med camouflage eller dyreprint være noget for dit barn.