• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Historien bag Fjällräven tasker

Det hele startede med rygsækken. Idéen til Fjällräven kom fra en bare 14 år gammel Åke Nordin, der i 1950 ikke var tilfreds med datidens vandretaske. Åke Nordin var spejder og elskede at tage på vandreture i naturen. Faktisk elskede han naturen og den friske luft så meget, at han selv begyndte at producere vandreudstyr og vandretasker, så andre også kunne nyde naturen lige så meget som ham selv. 10 år senere grundlagde han Fjällräven, som i dag er en verdensomspændende virksomhed, der hver dag sørger for, at mennesker lettere kan komme ud i naturen og den friske luft. I dag producerer Fjällräven alverdens udstyr til vandring og friluftsliv. Deres sortiment spænder over alt fra Fjällräven tasker til telte. Hvis du går op i miljøvenlige produkter, vil du blive glad for, at vide at deres produkter er udviklet med særlig omtanke for natur, dyr og mennesker, og at de hver dag forsøger de at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig. Deres flotte Fjällräven Re-Kånken udgave er bl.a. lavet  af 100% genbrugspolyester. For igen at værne om naturen, fokuserer Fjällräven på at anvende de mest robuste og slidstærke materialer, der kan holde i mange år. Alle Fjällräven tasker er udviklet i vand- og smudsafvisende materialer, som gør, at de ikke bare holder i mange år, men også bliver ved med at se flotte ud.

   

Rygsækken giver bedre støtte

En af de ikoniske Fjällräven tasker, som kaldes Kånken, så dagens lys for første gang i 1970'erne. På det tidspunkt var skuldertasker det mest trendy, og det havde desværre givet rygproblemer hos mange børn og unge. Derfor designede og udviklede Åke Nordin en smart og praktisk rygsæk ud fra principperne om, at den vægt der skal bæres på ryggen, skal sidde højt og tæt på kroppen. Det mindsker risikoen for ondt i ryggen og skader. Fjällräven Kånken findes stadig i dag og er i Danmark den mes populære skoletaske.

   

Der findes en til alle - tidløst design

Designet på Fjällräven taskerne er tidløst og enkelt. Derudover er de gode til enhver lejlighed, da alle taskerne er rummelige. På grund af designet, rummeligheden og den ekstra støtte til ryggen, blev rygsækken hurtigt populær, og har den dag i dag stadig en plads i de danske hjem. Der sælges flere millioner af de ikoniske Fjällräven tasker i dag, og der findes en Fjälräven taske til alle. Uanset om du er til spræl og massere af farver, eller til noget lidt mere afdæmpet findes der en til dig. De fås i mange forskellige størrelser hvilket gør, at det bliver intet problem at finde en taske der passer bedst til dit behov.

   

Perfekt til institution

Når dit barn begynder i dagpleje, vuggestue, børnehave eller de små klasser i skolen, er det super smart at have en lille fin rygsæk med, som dit barn selv kan bære rundt på. Den skal selvfølgelig ikke være kæmpe stor og tung - der skal blot være plads til dét, dit barn skulle få brug for i løbet af dagen, som fx lidt nyt skiftetøj eller en bid mad. Derfor kan du både få Fjälräven Mini Kånken og Mini Re-Kånken, som er en lille udgave af den originale Kånken model. Den vil passe perfekt til dit barn! På den lille model, kan du endda justere skulderremmene, så den altid sidder behageligt på dit barns ryg. Skulderremmene kan justeres så store, at du, som voksen, også vil kunne få den op over skuldrene. Det kan jo ske, at dit barn ikke har lyst til selv, at bære den hjem fra institutionen, og så er det altså rart at du selv kan smække den om på ryggen og have hænderne frie.

   

På tur i skoven

Dit barn har godt af at få lidt frisk luft og komme ud i naturen. Han eller hun vil med garanti også synes det er super spændende, at se nogle nye omgivelser en gang imellem. Livet som barn bør være fuld af oplevelser, derfor er det ikke helt fjernt, at dit barn skal blive inviteret med på udflugt i skoven, på en legeplads eller noget helt tredje. Til det er det perfekt med den smarte lille rygsæk, såsom Fjälräven Mini Kånken. Den er nemlig ideel til en god madpakke, noget at drikke og lidt ekstra tøj der passer til vejret. Husk på, der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning.

    

LÆS OGSÅ: “Bliv forårsklar med termosæt og regntøj”.

   

Skulle det regne, skal du ikke bekymre dig om, at indholdet i Fjällräven rygsækken skal blive vådt. Alle taskerne er nemlig vandtætte, robuste og holdbare, så du kan roligt stole på, at den kan holde til utallige udflugter og dage i dagpleje, vuggestuen og børnehaven. For at få lidt ekstra beskyttelse for vand, kan du også tilkøbe et regnslag, som du kan putte udover rygsækken. Fjällräven har endda selv lavet regnslag til deres tasker, så du ikke behøver gå på kompromis med udseendet at din eller dit barn Fjällräven taske.

   

TIP: Du kan evt. også pakke en solcreme med i tasken, så du er sikret at dit barn ikke bliver forbrændt, hvis turen finder sted udenfor i et af sommermånederne.

   

Tag den med på udflugt

Det er naturligvis ikke altid at udflugterne er udendørs, men derfor kan dit barn sagtens stadig bruge sin Fjällräven taske til andre former for udflugter. Det kan eksempelvis være, at I vil ud og være kulturelle på et museum, eller tage på shoppetur sammen i det nærmeste storcenter. Så kan dit barn selv stå for, at pakke de sager han/hun har lyst til. I og med taskerne fra Fjällräven er simple og flotte, er det også en taske, dit barn vil have lyst til at have med rundt i offentligheden. Så kan dit barn rigtigt gå og vise sin fine taske frem til sine venner og pædagogerne i institutionen, eller være stolt af den, når I går rundt blandt andre mennesker. Det er bare fedt at have sin yndlings taske på!

   

Til de større skolebørn

Er dit barn et større barn der er startet i skole, fungerer den originale Fjällräven Kråken model perfekt som skoletaske. Dens størrelse gør, at der er massere af plads til bøger, en iPad eller en computer, samt alle de andre ting der skal med i skoletasken. Det er det samme fine design i mange fede farver, så der er en til hver en smag. Udover at være en god skoletaske, kan dit barn også bruge Kråken modellen i sin fritid. Skift alle skolesagerne ud med et stort tæppe og en masse lækre snacks. Så kan den bruges til, at tage i skoven eller parken og holde picnic med vennerne. Desuden er den også god at have med på stranden som strandtaske.

   

Ryd op på børneværelset

Når dit barns Fjällräven taske ikke er i daglig brug på turene til og fra daginstitutionerne, skal den ikke stå og samle støv i hjørnet. Brug den i stedet til at opbevare noget af dit barns legetøj, eller andet der ikke har en fast plads i skabet. Ved at putte yndlings legetøjet i tasken, kan dit barn også nemt tage det med fra rum til rum, hvis han eller hun ikke vil lege med det på værelset. Et bonus ved det, er også at tasken altid er pakket til en spontan legeaftale med dit barns kammerater.

   

LÆS OGSÅ: “Inspiration til børneværelset”.

   

En Fjällräven rygsæk til mor eller far

Som nævnt tidligere er taskerne fra Fjällräven utroligt rummelige, og de er derfor også gode at bruge som pusletaske for mor eller far. Du kan få taskerne med små rum og rumdelere, så det er nemmere at organisere indholdet i taskerne. Så kan du have alt til pusletiden, så som bleer, vådservietter og nyt tøj, med dig på farten uden problemer. Du kan aldrig have for mange tasker, når du har fået et barn. Selvom de er små, har de brug for rigtig mange forskellige ting og sager i løbet af dagligdagen. Undgå ømme arme ved at have en pusletaske som sidder på ryggen.

   

Med naturen i tankerne

Re-Kånken er en specialudgave af de klassiske Fjällräven Kånken tasker. Forskellen på denne udgave er såmænd bare, at de udelukkende bliver produceret af genbrugsplast, som ved hjælp af nye teknikker, har kunnet lade sig gøre. Rygsækken er slidstærk og robust, og har samme design som den originale model. Fjällräven rygsækken Re-Kånken er designet til at kunne holde i mange år, men når den engang, i en fjern fremtid, må lade livet, så kan hele tasken genbruges - én gang til. Dette understreger den filosofi, der driver Fjällräven brandet. De går op i at værne om miljøet, og ved at producere produkterne i genbrugsmaterialer, spares der både på vand, energi og kemikalier.

   

Køb Fjällräven tasker hos Pixizoo

Uanset hvilken Fjällräven taske du kaster din kærlighed over, så går du aldrig på kompromis med designet, kvaliteten eller det praktiske. Fjällräven rygsækkene er med rette markedets mest populære mærke og har været det i rigtig mange år! Når du køber dine varer hos Pixizoo får du prisgaranti og prismatch. Men ikke nok med det, kan du også tit være heldig at finde gode tilbud på alle varer, det gælder også de smarte og praktiske tasker fra Fjällräven. Elsker du at shoppe lækre sager til dig og dit barn? Så er vores Pixizoo Plus kundeklub helt sikkert noget for dig. Som Plus medlem får du ALTID fri fragt, adgang til vilde medlemstilbud og optjener også bonuskroner når du handler på Pixizoo.dk, som du kan bruge til fremtidige køb. Læs mere om Pixizoo Plus medlemskabet her.