★ Udsalg: Spar op til 50% lige nu | SE DEALS 

Lagerstatus
 1. På lager (18)
Farve
 1. BlåBlå (3)
 2. SortSort (13)
 3. GråGrå (1)
Stolens retning
 1. Bagudvendt (2)
 2. Fremadvendt (12)
 3. Vendbar (4)
I-Size
 1. Nej (17)
 2. 76 - 150 cm (1)
Pris
 1. kr799
  kr3499

Römer autostole

Römer har siden 1960'erne spillet en vigtig rolle inden for udvikling og forskning af sikkerhedsstandarder for børn i biler. Römer er kendt for at aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i deres produkter. Römer har ansat designer og ingeniører, som arbejder dagligt på at forbedre sikkerheden, designet og teknologien i deres produkter.  Virksomhedens vision er at skabe en endnu mere sikker fremtid. Römer autosole er nogle af de mest populære autostole i Danmark, og deres autostole er godkendt efter EU's højeste standarder inden for området.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Römer autostole – en god investering

Siden udviklingen af de første Römer autostole i 1966, har børnenes sikkerhed været den største prioritet. Derfor er det et kompetent personale, i form af designere og ingeniører, som arbejder dagligt på, at forbedre sikkerheden, designet og teknologien i produkterne. Således det lever op til deres mål, hvor kvaliteten og sikkerheden skal være i top. Virksomhedens vision er at skabe en sikrere fremtid. Römer autostole er nogle af de mest populære produkter i Danmark, og er godkendt efter EU's højeste standarder inden for området. Derudover tilbyder Pixizoo nogle af de bedste Römer autostole, som har lækre funktioner, hvor sikkerheden som sædvanlig er i højsædet. Du kan se et eksempel på en stols fra vores udvalgs luksuøse detaljer her.   

Sikkerheden ved en 5-punktssele

Römer autostole er produceret med en 5-punktssele, hvilket er en utrolig sikker måde, at sikre dit barn i en autostol. Det skyldes, at den holder den lille sikkert og fast i en beskyttende position i stolen. Hvis det utænkelige skulle ske, og I involveres i et sammenstød fordeler selen sammenstødets kraft på tværs af 5 punkter, to på skulderene, to på hofterne og ét hvor selen spændes fast mellem benene. Römer autostole giver den bedste beskyttelse mod sammenstød fra alle retninger, således dit barn bliver skånet på bedste vis. Derudover er der fokus på, at Römer autostole yder den højeste sikkerhed for dit barn. Derfor var de involveret i den første lovgivning om sikkerhedsgodkendelse, og udviklede den første Isofix autostol, for at gøre installationen lettere for forældre. Isofix findes nu i alle nye biler og er integreret i de nye sikkerhedsregler (i-Size).

Römer autostole – testet for at sikre den højeste standard

Hos Pixizoo tilbyder vi Römer autostole, hvilket altid lever op til den højest mulige sikkerhedsstandard. Den høje standard Römer autostole har, skyldes bl.a. at de i 2017 lancerede et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test- centre for børnesæder på verdensplan. Derfor har de, som de første på markedet, en fantastisk intern dynamisk test. De producerer også andre produkter som eksempelvis klapvogne. Disse produkter bliver også grundigt testet for forskellige klima-, temperatur-, vejr- og vejforhold.

Brug for rådgivning?

Det er en stor beslutning at vælge den Römer autostol, som passer bedst til dit barns behov. Så hvis du har nogen form for spørgsmål, står vores altid søde og imødekommende kundeserviceteam til rådighed for dig. Husk at vi tilbyder gratis forsendelse, hvis din ordre er over 699 kr. Dette giver en god mulighed for at udnytte situationen, og købe alt det i mangler til den lille. Vi vil altid gerne hjælpe med et uforpligtende tilbud, når du handler hos os. Hvis du ønsker et tilbud, så kan du udfylde en tilbudsforespørgsel her, og vi vil kontakte dig, med en god handel hurtigst muligt.