• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
489,30
629,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Himmelpind Til Leander Seng - Grå
  Outlet
  Leander
  Himmelpind Til Leander Seng - Grå
  489,30 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Sengehimmel - straw beige
  Outlet
  Sebra
  Sengehimmel - straw beige
  629,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Sengehimmel

Hvornår kan en sengehimmel være en god ide?

En sengehimmel har mange egenskaber. Den kan især være god til at afgrænse dit barns sovemiljø, så mængden af lyd, lys og bevægelse bliver begrænset. Små børn, og især spædbørn, bruger rigtig meget tid i deres seng, derfor er tryghed og harmoni vigtigt i indretningen af børneværelset.

   

Skab en rolig og hyggelig stemning med en fin sengehimmel

Hvis du spørger os hos Pixizoo, er en sengehimmel prikken over i’et i indretningen af ethvert barns sovehjørne, da den omkranser sengen på en smuk og stilfuld måde. Hos os kan du finde en helt masse fine sengehimle fra kendte mærker såsom Cam Cam og Filibabba. Udover at se super fin ud på dit barns værelse, så er en sengehimmel også med til at skabe en rolig stemning, så dit barn måske har nemmere ved at finde ro og falde i søvn. Hvis dit barn bliver udsat for mange indtryk i løbet af den tid han eller hun skulle sove, vil den søvn dit barn får ikke være tilstrækkelig. Forstyrrelserne omkring dit barns seng vil højst sandsynligt gøre, at dit barn ikke har mulighed for, at få den optimale søvn.

   

Har du brug for andre produkter, der kan gøre puttetiden en smule lettere derhjemme, kan du med fordel fordybe dig i vores “Tjekliste: Det kan du bruge til at putte dit barn”.

   

Så kan du nemt finde de produkter og gode råd, der kan være med til at give jer en lidt hyggeligere sengetid. Dit barn vil igennem de vågne timer blive udsat for utroligt mange nye indtryk og dermed have behov for, at kunne finde ro om natten eller når han/hun skal sove lur. Derfor er det en god idé at have en fin sengehimmel, som kan omkranse dit barns seng og skabe en rolig, hyggelig stemning til puttetiden. Dit barns gode søvn vil betyde, at både du og dit barn får større overskud i hverdagen. Du kan eventuelt overveje at købe en sød uro, som du kan hænge op inde i sengehimlen, så dit barn når noget at kigge på, mens han eller hun falder til ro i børnesengen. Uroen er med til at skabe trygge rammer og igen berolige dit barn, da det vil minde dit barn om alle de gode stunder omkring puttetid.

  

Vil du vide mere om, hvordan du kan skabe en god puttetid for dit barn, og hvordan du får dit barn til at sove trygt? Så kan du læse meget mere om den gode søvn for dit barn her: “10 råd til en god puttestund”.

  

Hold myg og insekter på afstand med en sengehimmel

Om sommeren, når myg og insekter begynder at komme frem fra det skjulte, kan en sengehimmel være yderst funktionel til at holde uønskede kryb og kravl væk fra dit barn. Vi kender det alle sammen. Det er bare vildt irriterende, når en myg finder vej ind til soveværelset og du bliver holdt vågen af at den sværmer rundt om dig, eller sætter sig et sted på din krop og stikker dig. Med en sengehimmel til dit barn, holder du nemt insekter og myg væk fra dit barn, og mindsker derfor risikoen for stik, og for at dit barn bliver holdt vågen af den irriterende summen.

  

Tryghed til alle slags børnesenge

Der findes forskellige sengehimler, og her hos Pixizoo har vi nogle der kun passer til vugger, og nogle der passer til alle slags senge. Fordelen ved at bruge en der passer til alle størrelser senge, er at selvom vuggen bliver udskiftet til en tremmeseng, så kan den samme sengehimmel følge med videre. Det gør, at den nye seng føles lidt mere hjemlig og vant for dit barn. Det kan være med til, at sikre at dit barns søvn-rutine ikke bliver ødelagt af skift inde på børneværelset. For at give dit barn optimal tryghed i sengen, kan du tilføje én af vores mange fine sengerande og eventuelt en bamse eller 2 og en hyggelig uro. Det giver dit barn en super lækker og blød hyggekrog, hvor han eller hun trygt kan falde til ro, og tage på opdagelse i drømmeland helt ind til næste morgen. På den måde skaber du en hyggelig og harmonisk atmosfære ved børnesengen.

  

En anden måde hvorpå du kan skabe en hyggelig og harmonisk atmosfære omkring børnesengen, er ved at finde noget smart sengetøj af god kvalitet, så dit barn ligger så godt som muligt når det er puttetid. Du kan derfor også tage et kig på vores fine sengetøj, til at komplimentere sengehimlen. Du kan med garanti finde netop det sæt, der har en farve eller mønster der passer perfekt ind på børneværelset derhjemme - eller måske endda noget med dit barns yndlings tegneseriefigur på.

  

Mangler du inspiration til indretningen af dit barns værelse? Du kan finde en helt masse gode idéer i vores blogindlæg: “Inspiration til børneværelset”. Her kan du læse, om alt interiør beregnet til børneværelser lige fra sengehimmel til reoler og belysning.

  

Én sengehimmel, mange funktioner

En sengehimmel har mange funktioner, og man må gerne være kreativ i brugen af den. Den kan, som nævnt, selvfølgelig bruges til sengen. Men derudover kan den blandt andet også bruges til, at lave en hyggelig hule i hjørnet af stuen eller på børneværelset. Tilføj nogle flotte puder, tæpper og yndlings bamserne for at skabe den helt rigtige stemning af hygge. Her kan dit barn læse en favorit bog, se en god tegnefilm, lytte til en spændende lydbog eller spille et hyggelig spil med sine venner.

  

 

Stort sengehimmel udvalg til dit barns soveværelse

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af sengehimler og andet interiør til børneværelset. Se blandt andet vores kategori med lækre tekstiler, hvor du finder alt fra en komfortable dyner til de flotte sengehimle her på siden. Alt sammen noget, der skaber de helt rigtige rammer for en god nats søvn. Hos Pixizoo finder du sengehimler fra bl.a. Tiny Republic, Filibabba, Vanilla Copenhagen, Sebra, Cam Cam Copenhagen og mange flere.

 

Vi hos Pixizoo vil vi gøre vores allerbedste for, at give dig den service, du som kunde fortjener. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål eller behov for vejledning vedrørende baby- eller børneudstyr. Kontakt os på mail kundeservice@pixizoo.dk eller ring til +45 88 88 74 15, så sidder vi klar til at hjælpe dig.