• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
3 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
399,00
449,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sengetøj, baby, musselin - Seabreeze Beige
  Sebra
  Sengetøj, baby, musselin - Seabreeze Beige
  449,00 DKK
  Lagerstatus
 • Sengetøj, baby, Teeny Toes
  Sebra
  Sengetøj, baby, Teeny Toes
  399,00 DKK
  Lagerstatus
 • Sengetøj, baby, Busy Builders
  Sebra
  Sengetøj, baby, Busy Builders
  399,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Sebra Babysengetøj

Stort udvalg af lækkert baby sengetøj 

Her hos Pixizoo finder du en masse lækkert sengetøj til babyer og junior i alverdens yndige farver og smukke mønstre. Så er du helt sikker på, at du kan få lige dét, der passer allerbedst ind på din babys soveværelse. 

  

Farverne på vores babysengetøj varierer lige fra de fineste lyse pastelfarver i lyserøde, blå, lilla og mange andre skønne nuancer, og helt til de lidt mørkere toner såsom mørkegrå og stærkere pinke og brændte orange nuancer, støvet mørkeblå og mange, mange flere. Du skal ikke lade dig skræmme af at vælge baby sengetøj med lidt mere knald på farverne, det handler blot om at tilpasse sengetøjet til resten af børneværelset. Dermed kan farven på baby sengetøjet være med til at sammensætte den røde tråd blandt resten af din babys møbler og tekstiler

  

For at skabe lidt ekstra spil i tremmesengen eller vuggen, kan du kigge efter at finde baby sengetøj med et fint mønster på. Her er der igen et utal af mange forskellige valgmuligheder! Vi har alt lige fra sødt fnugprint, blomsterprint, noget med balloner eller dyr. Til noget lidt mere grafisk eller noget med kendte figurer. Der er simpelthen noget for enhver smag! Hvis dit barn har kastet sin kærlighed over figurerne fra Paw Patrol eller Gurli Gris, kan du være heldig at finde et sæt sengetøj, som vil være helt perfekt for dit barn! Det kan også være at du er blevet forelsket i de søde figurer og afdæmpede farver fra Done by Deer, og ønsker at fuldende samlingen med et sengesæt herfra.

  

Det er altså kun fantasien der sætter grænser, når du handler sengetøj til baby her hos Pixizoo. Vi ved godt, det kan være svært at vælge mellem alle de mange fine valgmuligheder, men så er det godt at du aldrig kan have for meget sengetøj. Det er jo altid rart at have noget at kunne skifte med. 

  

Du kan blandt andet finde sødt baby sengetøj her hos os fra mærkerne By Klipklap, Done by Deer, Småfolk, Vanilla Copenhagen og mange mange flere! 

  

Giv liv og personlighed til børneværelset 

Når du indretter børneværelse til din lille ny, er det naturligvis ikke kun baby sengetøjet der skal være i fokus. Der er nemlig en helt masse andre fine sager, der kan gøre børneværelset endnu mere hyggeligt! Til at give dit barns værelse lidt mere personlighed og liv, kan du med fordel kigge efter andre nipsting, forskelligt legetøj, gulvtæpper, billeder på væggen, en fin sengehimmel og alle de større børnemøbler. Her kan det være en god idé, at finde et sæt baby sengetøj, som passer godt til resten af børneværelsets fine møbler. 

  

Det kan f.eks. være at farverne eller mønsteret på baby sengetøjet matcher bamserne i børnesengen eller måske legegulvet eller gulvtæppet. 

  

LÆS OGSÅ: “Inspiration til børneværelset”. 

  

Hvis du godt kan lide at der “sker lidt mere” på dit barns værelse, kan du prøve at bevæge dig ud i flere forskellige farver, men eventuelt holde dig til komplementær farver. Altså farver der ser flotte ud sammen. På den måde undgår du også at det hele bliver for matchy matchy. 

  

Med indretning findes der ikke et facit, så det er helt op til dig, at bestemme hvad du synes der ser bedst ud hjemme ved jer. Det her er blot råd, som kan give dig inspiration, hvis du er på bar bund. Hvis du foretrækker noget lidt mere visuelt, kan du klikke ind på vores Instagram side og se en masse fine billeder. Vores profil bliver dagligt opdateret med inspiration, nyheder, fede konkurrencer og meget mere! 

  

Vi håber at du finder det du havde brug for. Og at dit barn bliver glad for sit nye baby sengetøj! Hvis du mangler andet til dit barns børneseng, har vi også alt i tekstiler. Du kan vælge imellem en masse lækre, bløde dyner og puder, og måske også pyntepuder, som kan være rigtig fint at lægge på dit barns seng, når han eller hun ikke ligger i den og sover. 

  

Baby sengetøj, junior sengetøj, lagner og sengetøj til voksen - vi har det hele 

Ikke nok med at du kan finde sødt baby sengetøj til din lille ny, vi har også et stort udvalg af juniorsengetøj til de lidt større børn. Igen findes sengetøjet i mange fine farver og med og uden print på. Så der er stensikkert et eller andet der falder i din eller dit barns smag. 

  

Derudover har vi også fine lagner i forskellige farver, som passer til børnesenge med forskellige mål. På den måde kan du få fuldendt dit barns sengelinned med ét klik. Det er altså smart! 

  

Til de lidt større børn har vi også sengetøj der passer til voksensenge. Selvom dynen og sengen er blevet større, betyder det jo ikke, at dit barn ikke stadig kan have sengetøj med alle sine yndlings tegneseriefigurer eller i de farver, som han eller hun allerbedst kan lide. 

Det er også muligt at finde lidt mere afdæmpede sengesæt til mor eller far, som passer godt ind på de voksnes soveværelse.  

 

Køb dit baby sengetøj til baby hos Pixizoo

Her i Pixizoo gør vi vores bedst for at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du får et produkt du er glad for, men også at du har haft en god oplevelse ved at handle med os. Vi bestræber os derfor efter at yde en god kundevejledning i øjenhøjde.

  

Vi ved, at det kan være en kæmpe udfordring, at finde rundt i det store hav af mærker og produkter. Så hvis du skulle være det mindste i tvivl om dit valg af sengetøj til baby eller noget andet til dit barns børneværelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på kundeservice@pixizoo.dk. Så skal vores søde og dygtige medarbejdere nok være klar til, at rådgive dig og hjælpe dig med, at finde den bedste løsning til dig og dit barn.