KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Pris
 1. kr19
  kr10799
Mål
 1. One-Size (2)
 2. 2-3 år (1)
 3. (1)

Udendørs leg

I en hverdag hvor mobiltelefoner, Ipads og fjernsyn omringer os, er det sundt at komme udenfor engang i mellem. Derfor har vi samlet alle vores produkter til udendørs leg her. Så hvis du mener, dine børn trænger til at komme ud og nyde noget frisk luft, har vi en masse produkter her, som kan gøre det sjovere – God fornøjelse!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 af 17

Side:
 1. Side 1 af 17

Fordele ved udendørs leg 

Udover at udendørs leg er sjov og underholdende, og børn kan bruge en masse timer på det, så har det også en hel række fordele. 

 

Børn der ofte leger udenfor har et bedre udviklet syn. Den generelle opmærksomhed bliver bedre ved udendørsleg, samtidig med at ønsket om at undersøge ting og lære mere, også bliver større. I dag er hverdagen ofte fyldt med indtryk både i institutionen og derhjemme, derfor er det sundt at komme udenfor, da stressniveauet sænkes. Det gælder både for børn og voksne, så udendørs leg er også sundt for dig, samtidig med at du har mulighed for bruge lidt kvalitetstid sammen med dit barn. 

 

Hvad kan man lave udenfor?

Vil du gerne bruge mere tid sammen med dit barn? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle bud på, hvad du og dit barn kan lave sammen udendørs. 

 

I kan eksempelvis lave en fælleshave, hvor I gror blomster eller jeres egne grøntsager. Det giver dit barn lyst til at lære og miljøbevidsthed bliver introduceret i en tidlig alder. Hvis det lyder som en aktivitet for jer, så har vi forskellige redskaber til havearbejde. Du kan for eksempel bestille dette multi-havesæt,så I er helt klar til at starte havearbejdet.

 

I kan også tage på opdagelse i haven, hvor I finder dyr og insekter, som I kan undersøge og finde ud af hvad hedder. Dette er både spændende og lærerigt. En mulighed kunne også være at lave mad til fuglene i jeres have.

 

Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke aktiviteter der skal indgå i jeres udendørs leg. 

 

Kæmpe udvalg af produkter til udendørs leg

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige produkter til udendørs leg, da vi ved hvor sundt og sjovt det er at komme udenfor. 

 

Hvis du leder efter produkter til de aktive børn, så har vi både fodboldmål, produkter på hjul, trampolin og en masse mere. Du kan også gøre haven lidt sjovere med en sandkasse, legehus eller rutsjebane. 

 

Tjek siden her ud, og bestil lige hvad i synes kunne gøre jeres udendørs leg endnu mere underholdende.  

  

Bestil i dag hos Pixizoo

Hos Pixizoo.dk elsker vi udendørs leg, hvad end solen skinner eller det regner. Hvis du også gerne vil sætte gang i legen udenfor, så vent endelig ikke med at bestille dine varer. Vi stræber nemlig efter at levere din ordre hurtigt, så I kan komme i gang med at nyde jeres nyindkøbte produkter. Vi har tilmed gratis bytte, hvis dine produkter mod forventning ikke er helt som du havde håbet. Det  eneste du skal huske, er bare at sende dem tilbage i original emballage. 

 

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med dine spørgsmål.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×