Crazy Days - Vanvittige priser

Køredragter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Baby køredragter

Køredragter er genialer til både nyfødte, babyer og større børn

Når kulden sætter ind, er køredragten fantastisk som et ekstra lag, når der skal soves lur i barnevognen. Det lidt større institutionsbarn kan også få gavn af en køredragt, når der skal soves middagslur i de kolde måneder. Hos Pixizoo finder du et alsidigt udvalg af køredragter i forskellige materialer og farver, og der er flere modeller og mærker at vælge imellem. Vi har blandt andet køredragter i uld fra det danske mærke Joha og vand- og vindafvisende køredragter fra Wheat.

 

På med en køredragt og så afsted

En køredragt er godt stykke overtøj, når du er på farten med din baby, eller når din baby skal sove udendørs i de kolde måneder. Køredragten kan med fordel bruges som et ekstra lag tøj til at holde dit barn varmt, og den fungerer også fint under en flyverdragt. 

 

En køredragt - også kaldet barnevognsdragt - er en heldragt, som sikrer, at tøjet ikke skiller på midten, og herved holdes dit barn varmt over hele kroppen. Du kan bruge en køredragt til din baby i forskellige sammenhæng, hvilket er lige til, for du kan bare tage køredragten over det tøj, som dit barn har på i forvejen. Når køredragten er på, mangler du blot en hue og måske et par vanter, og så er I klar. 

Køredragter er meget populære i uld, og det kan vi godt forstå. Uldens gode kvaliteter understøtter nemlig køredragtens alsidige funktioner, og vælger du en køredragt i uld, får dit barn uldens hjælp til at regulere sin kropstemperatur.  

 

Mangler du også en lækker og varm hue? Du kan finde vores udvalg af huer i uld her.

 

Hvilken køredragt skal du vælge?

Når du skal vælge en køredragt til din baby, så er det relevant at overveje, til hvilket formål køredragten skal bruges. Dette kan nemlig have betydning for, hvilken en dragt der passer bedst til dine behov. 

Det første, du kan overveje, er, hvilket materiale køredragten skal være i. Hos Pixizoo har vi både køredragter i 100% uld, i 100% merinould, i en blanding af uld og polyester samt køredragter som er vind- og vandafvisende. 

 

Skal køredragten bruges i en klapvogn, hvor barnet ikke er beskyttet mod vind og vejr på samme vis som i en barnevogn, så kan det være en fordel at vælge en vind- og vandafvisende model. Dette materiale har også det plus, at køredragten så kan bruges i en sandkasse eller på legepladsen - dog uden at kunne erstatte en flyverdragt fuldstændigt.  

En køredragt i uld kan bruges i barnevognen, hvor det er en fordel at give dit barn et ekstra lag tøj på fremfor en ekstra dyne eller et tæppe. Jo tættere det ekstra lag er på barnet, jo bedre holder det på varmen. Køredragter i uld til børn er super bløde og kradser ikke, så komforten er høj. 

 

Hos Pixizoo kan du vælge imellem en køredragt med knapper eller en med lynlås. Der er ikke meget forskel på de to løsninger. Her handler det mere om, hvad din præference er. 

Vi har også modeller med ombuk ved fødder og hænder, hvilket er rart, når det bliver så koldt, at vanter og ekstra strømper bliver nødvendigt. Med ombukket er dette allerede indbygget i køredragten, og du slipper for at holde styr på det ekstra overtøj og har det i stedet lige ved hånden hele tiden. 

 

Køredragt til baby i uld

En køredragt i uld kommer med en række særligt gode egenskaber. Blandt andet er uld varmeregulerende åndbart, så du kan være sikker på, at dit barn har en behagelig temperatur, mens det har køredragten på.

 

Uldens magiske egenskaber:

✔ Åndbart: Sved transporteres væk fra kroppen, så dit barn forbliver varm og tør.

✔ Temperaturregulerende: Varmer når der er koldt, og køler når det er varmt.

✔ Behageligt med høj komfort: Ulden er behagelig at have på. Materialet er tyndt og stadig varmt, så dit barn ikke kommer til at føle sig “pustet op” af et tykt lag tøj.

 

Uldens gode egenskaber finde du også i vores mange uldbodyer. En body i uld kan være fantastisk når temperaturen falder, og er ekstra god til den nyfødte som ikke selv kan regulere sin kropstemperatur på samme måde som et større barn. Hos Pixizoo har vi uldbodyer med lange og korte ærmer samt uden ærmer. Du kan gå på opdagelse i vores sortiment af bodyer i uld her.  

 

Vaskeanvisning - køredragt i uld

Kender du det med at stå med et beskidt stykke tøj og være fuldstændig på bar bund i forhold til, hvordan du vasker det og samtidig passer bedst muligt på det? Især med hensyn til en køredragt i uld skal du være opmærksom, inden du smider den i vaskemaskinen. 

Vi har lavet en vaskeanvisning til dig med nogle gode vasketips til uld.

 

➞ Læs altid vaskeanvisningen i tøjet, inden du vasker det.

➞ Uldtøj bør vaskes på et uldprogram med et uldvaskemiddel.

➞ Brug ikke skylle- og blegemiddel og undgå tørretumbling og strygning.

➞ Lufttør dit uldtøj, gerne liggende. 

 

Hvornår kan du bruge en køredragt?

Du kan bruge en køredragt allerede, når dit barn er nyfødt. Det er dejlig nemt blot at lægge baby ned og så knappe eller lyne køredragter ovenpå det tøj, som barnet har på i forvejen. Køredragten kan bruges i autostolen, i barnevognen, i viklen eller bæreselen og som et ekstra lag tøj. Den fungerer alle måneder i løbet af året bortset fra de varme forårs- og sommermåneder. 

 

Fri fragt på din ordre som medlem af Pixizoo Plus

Har du hørt om vores kundeklub, Pixizoo Plus? Pixizoo Plus er Pixizoos egen eksklusive fordelskulb, og du er inviteret. Som medlem af Pixizoo Plus får du adgang til en række fordele og ikke mindst unikke tilbud, som kun er for vores medlemmer. Er du medlem af vores kundeklub, får du fri fragt til pakkeshop på alle ordrer. Du optjener også din helt egen bonus. Vi giver dig nemlig 5% bonus på det, du betaler i kurven. Som Pixizoo Plus medlem får du også adgang til særlige rabatkoder. Du kan læse mere om Pixizoo Plus her.